Mithrilogy
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- İşletmeci
Bence SSD almaya ilk başta gerek yok sonra bir ara alırsın ama RX 590 varken RX 580 almak mantıksız olur. Bir sistem hazırladım umarım beğenirsin. Bu arada RX 590 ve RX 580 arasında önemli oyun performans farkı var.
![]()
XFX RX 590 Fa TBoy 8192MB PCI-E DVI HDMI 3xDP PCI-Express RX-590P8DFD6 Ekran Kartı - Nanokatalog
Ekran Kartı RX-590P8DFD6 XFX RX 590 Fa TBoy 8192MB PCI-E DVI HDMI 3xDP PCI-Express incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
![]()
Gigabyte B450M S2H mATX Soket AM4 M.2/HDMI/DVI/VGA AMD Soket AM4 (Ryzen) B450M S2H Anakart - Nanokatalog
B450M S2H Gigabyte B450M S2H mATX Soket AM4 M.2/HDMI/DVI/VGA AMD Soket AM4 (Ryzen) B450M S2H Anakart incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalogwww.nanokatalog.com
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
![]()
Cooler Master MasterBox Lite 5 Siyah Bilgisayar Kasası MCW-L5S3-KANN-01 - Nanokatalog
Bilgisayar Kasası MCW-L5S3-KANN-01 Cooler Master MasterBox Lite 5 Siyah incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Sistem bu kadar toplam fiyatı ise şuan 4108,04 TL bütçeyi biraz zorlar ama RX 590 almamak da olmaz o bütçeye nVidia sisteme zar zor GTX 1060 koyarsın. Ama eğer bütçeyi zorlamasın diyorsan RX 580 alabilirsin link de atayım.İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
![]()
XFX RX 580 GTS Black Edition 8GB PCIe DVI HDMI 3xDisplay Ekran Kartı - Nanokatalog
Ekran Kartı RX-580P8DBD6 XFX RX 580 GTS Black Edition 8GB PCIe DVI HDMI 3xDisplay incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Yıl olmuş kaç 16GB RAM kullanacak belki daha sonra upgrade yapması gerekecek hala 2x4 GB RAM yapın diyorsunuz.
Zamanınızı ayırıp bir sistem topladığınız için çok teşekkür ederim, sistem gayet güzel görünüyor. RX 590 düşünebilirim elbette sonuçta her sene PC toplamakla uğraşmak istemiyorum.
Fakat aklıma takılan birkaç soru var, mesela ekran kartının markası XFX, ben böyle bir markayı daha önce hiç görmedim. Eğer bir sorun olursa danışmam gereken sağlam bir distribitör markası var mıdır acaba? Örnek olarak şu anda kullandığım diğer PC'lerde ekran kartı olarak MSI markasını tercih ettim ve bir ıkıntı yaşamadım, açıkcası ekran kartları bir sorun yaşatmadı fakat adamların orada sağlam bir şirket olarak durmaları güven veriyor.
Bütçeyi ben açıkcası kredi kartı ile alacağım için taksit imkanı olan sitelerden almayı planlıyorum ya da çevremde esnaf arkadaşlarımdan alışverişimi yapacağım. Nanokatolog sitesi gerekli taksit imkanlarını sağlamadığı için oradan alışveriş yapmayı planlayamam, sanıyorum en ucuza oradan buldunuz.
Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580 8G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580 8G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Cooler master masterbox MB501L kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler master MB501L kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Cooler master masterbox MB501L kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Cooler master MB501L kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Asus Prime B450M-A Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Asus prime b450m-a anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus prime b450m-a anakart kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
Böyle sistem al dostum HDD var elinde SSD al diyeceğim ama parçaları kötü alacaksın en mantıklısı HDD'ye kur WİNDOWS'u şimdilik eline para geçince SSD al temiz kurulumla kur WİNDOWS'unu tavsiyem böyledir ki senin gösterdiğin KASA, PSU, SSD seni yarı yolda bırakmaya hazır parçalar özellikle PSU aniden sistemini yakabilir.Crucial 8GB Ballistix Sport AT DDR4 3000Mhz CL17 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB Ballistix Sport AT DDR4 3000Mhz CL17 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Zaten attığınız sistem ile SSD alabiliyorum rahatça, HDD elimde bolca bulunmakta o konudan yana sıkıntım yok. SSD'siz bir sistem toplamak istemiyorum daha önce hız sorunları çok çektim birdaha çekmek istemiyorum.
PSU olarak sanırım Cooler Master markasını tercih edeceğim.