Ryzen 2600 ve RX 580 sistem toplama

Bence SSD almaya ilk başta gerek yok sonra bir ara alırsın ama RX 590 varken RX 580 almak mantıksız olur. Bir sistem hazırladım umarım beğenirsin. Bu arada RX 590 ve RX 580 arasında önemli oyun performans farkı var.
Sistem bu kadar toplam fiyatı ise şuan 4108,04 TL bütçeyi biraz zorlar ama RX 590 almamak da olmaz o bütçeye nVidia sisteme zar zor GTX 1060 koyarsın. Ama eğer bütçeyi zorlamasın diyorsan RX 580 alabilirsin link de atayım.

Yıl olmuş kaç 16GB RAM kullanacak belki daha sonra upgrade yapması gerekecek hala 2x4 GB RAM yapın diyorsunuz.

Zamanınızı ayırıp bir sistem topladığınız için çok teşekkür ederim, sistem gayet güzel görünüyor. RX 590 düşünebilirim elbette sonuçta her sene PC toplamakla uğraşmak istemiyorum.

Fakat aklıma takılan birkaç soru var, mesela ekran kartının markası XFX, ben böyle bir markayı daha önce hiç görmedim. Eğer bir sorun olursa danışmam gereken sağlam bir distribitör markası var mıdır acaba? Örnek olarak şu anda kullandığım diğer PC'lerde ekran kartı olarak MSI markasını tercih ettim ve bir ıkıntı yaşamadım, açıkcası ekran kartları bir sorun yaşatmadı fakat adamların orada sağlam bir şirket olarak durmaları güven veriyor.

Bütçeyi ben açıkcası kredi kartı ile alacağım için taksit imkanı olan sitelerden almayı planlıyorum ya da çevremde esnaf arkadaşlarımdan alışverişimi yapacağım. Nanokatolog sitesi gerekli taksit imkanlarını sağlamadığı için oradan alışveriş yapmayı planlayamam, sanıyorum en ucuza oradan buldunuz.

Böyle sistem al dostum HDD var elinde SSD al diyeceğim ama parçaları kötü alacaksın en mantıklısı HDD'ye kur WİNDOWS'u şimdilik eline para geçince SSD al temiz kurulumla kur WİNDOWS'unu tavsiyem böyledir ki senin gösterdiğin KASA, PSU, SSD seni yarı yolda bırakmaya hazır parçalar özellikle PSU aniden sistemini yakabilir.

Zaten attığınız sistem ile SSD alabiliyorum rahatça, HDD elimde bolca bulunmakta o konudan yana sıkıntım yok. SSD'siz bir sistem toplamak istemiyorum daha önce hız sorunları çok çektim birdaha çekmek istemiyorum.

PSU olarak sanırım Cooler Master markasını tercih edeceğim.

Zamanınızı ayırıp bir sistem topladığınız için çok teşekkür ederim, sistem gayet güzel görünüyor. RX 590 düşünebilirim elbette sonuçta her sene PC toplamakla uğraşmak istemiyorum.

Fakat aklıma takılan birkaç soru var, mesela ekran kartının markası XFX, ben böyle bir markayı daha önce hiç görmedim. Eğer bir sorun olursa danışmam gereken sağlam bir distribitör markası var mıdır acaba? Örnek olarak şu anda kullandığım diğer PC'lerde ekran kartı olarak MSI markasını tercih ettim ve bir ıkıntı yaşamadım, açıkcası ekran kartları bir sorun yaşatmadı fakat adamların orada sağlam bir şirket olarak durmaları güven veriyor.

Bütçeyi ben açıkcası kredi kartı ile alacağım için taksit imkanı olan sitelerden almayı planlıyorum ya da çevremde esnaf arkadaşlarımdan alışverişimi yapacağım. Nanokatolog sitesi gerekli taksit imkanlarını sağlamadığı için oradan alışveriş yapmayı planlayamam, sanıyorum en ucuza oradan buldunuz.

Zaten attığınız sistem ile SSD alabiliyorum rahatça, HDD elimde bolca bulunmakta o konudan yana sıkıntım yok. SSD'siz bir sistem toplamak istemiyorum daha önce hız sorunları çok çektim birdaha çekmek istemiyorum.

Biraz düşündüm yaklaşık 30 TL daha pahalı ancak hem daha az ısınan hem de sizi her yönüyle memnun edecek fabrika hız aşırtmasına sahip RX 590 buldum.
İnventus en güvenebileceğiniz sitelerde ilk 5'e kesinlikle girer arkadaşımın RX 470'i bozulmuştu İnventus ile iletişime geçti ve hemen kartı aldılar. Sonra ise yaklaşık 20 gün içinde kart yenisiyle değiştirilmiş şekilde geldi. Bu arada eğer 6 Nisan 2019'a kadar alırsanız size Resident Evil 2, Tom
Clancy's The Division 2 ve Devil May Cry 5 oyunlarının hepsini hediye ediyorlar. Öbür ürünlerin ise anakart hariç Nanokatalog'dan olmayanlarını buldum. Anakart zaten 363 TL öbür anakartlar en az b450 çipsetli olduğunda 450 TL'den başlıyor bu anakart şuan çok ucuz peşin almanızı

Biraz düşündüm ve XFX'den ortalama 5-6 derece daha soğuk çalışacak daha 1-2 fps daha iyi oyun performansına sahip Türkiye garantili 30 TL pahalı RX 590 buldum. 6 Nisan 2019'a kadar alırsanız Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2 oyunları yanında hediye geliyor. Anakartı peşin ve Nanokatalog'dan alın çünkü b450 piyasada attığım link haricinde en az 450 TL attığım linkte ise 363 TL ancak kasa konusunda isterseniz farklı bağlantı atayım.
Ekran kartı: SAPPHIRE 11289-05-20G NITRO+ OC Radeon RX590 PCI-E16 3.0, 8GB/256bit GDDR5, DVI, 2xHDMI, 2xDisplayPort Siyah Ekran kartı<br/><span style="color: #b94a48;">6 Nisan'a kadar uzatılmıştır. Resident Evil 2, Devil May Cry 5, Tom Clancy’s The Division 2, 3 oyun hediyeli!</span><span style="color: #b94a48; font-size: smaller; font-weight: 100;"> (stoklarla sınırlıdır, ürün kodları satınalımdan sonra dijital ortamda gönderilmektedir)</span> - inventus
Kasa: SHARKOON TG4 RGB TEMPERED GLASS Mid-Tower Pencereli 4x120mm Adreslenebilir RGB LED fan Kasa - inventus
Bu farklı bir kasa daha güzel bulabileceğinizi düşündüğüm bir kasa Nanokatalog dışında sabah attığım kasanın aynısını bulamadım. İnventus sitesine güveniniz sınırsız olsun. Benim arkadaşım RX 470 almıştı. Ekran kartı bozuldu sonra İnventus ile iletişime geçtik. Ekran kartını kargo ile aldılar 15-20 gün sonra arkadaşa yeni bir ekran kartı verdiler. İnventus kesinlikle en güvenilir 5 alışveriş sitesi listesinde olacak bir site.

Aklımda tamamen yattı bu sistem, muhtemelen yakın zamanda toplayacağım. Inventus firmasını daha önce hiç görmedim, eğer oradan toplarsam muhtemelen araçla gidip kendi dükkanlarında toplayacağım.

Aklımda tamamen yattı bu sistem, muhtemelen yakın zamanda toplayacağım. Inventus firmasını daha önce hiç görmedim, eğer oradan toplarsam muhtemelen araçla gidip kendi dükkanlarında toplayacağım.
İnventus 2003'den bu yana olan bir firma. Yalnız tek bayisi İstanbul'da var bunu biliyorsunuz galiba. Acele etmenizi öneririm ürün normalde 1844,49 TL aklınıza yatmasına sevindim. Şimdiden iyi oyunlar.

İnventus 2003'den bu yana olan bir firma. Yalnız tek bayisi İstanbul'da var bunu biliyorsunuz galiba. Acele etmenizi öneririm ürün normalde 1844,49 TL aklınıza yatmasına sevindim. Şimdiden iyi oyunlar.

Ben de İstanbul'da ikamet etmekteyim. Hayırlısı bakalım işyerimin ödemeleri rahatladığı zaman alacağım. Teşekkürler tekrardan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı