Ryzen 2600 ve RX 590 sistem 500 Watt PSU yeterli midir?

Sistemi (Dadg2) sipariş verdim 2 gün önce. Geldiğinde kontrol etmem gerekenler neler?

İtopya bayram dolayısı ile çok yoğun olacaktır. Bana gelmesi cihazın 20 Haziran'ı bulur mu sizce?

Masaüstü bilgisayar bakıyorum bu aralar. Şansa DADG2 diye bir sistem gördüm İtopya'dan. Yaklaşık 1000 TL kadarda indirimli diğer yerlere göre. Sizce bu sistem alınır mı ve 500W PSU yeterli olur mu?

Hayırlı uğurlu olsun.Güle-güle kullan.500W PSU bu sistemi tam anlamıyla rahat besleyebilecek.DADG2 başarılı bir sistem ve "RX590 Special Edition"ile güçlü bir sistem.
Zaten sistemin "YOUTUBE"de testleri yapıldı alınan "FPS"(KARE HIZI) değerleri şaşırtıcı.2K grafiklerde bile 60-70 üstü "FPS" sunuyor.Hem sistemde "Ryzen 2600" işlemcisi var.8 çekirdek 16 thread sunduğu performansla ileride ekran kartını daha güçlü bir ekran kartıyla değiştirebilirsin.👍

Hayırlı uğurlu olsun.Güle-güle kullan.500W PSU bu sistemi tam anlamıyla rahat besleyebilecek.DADG2 başarılı bir sistem ve "RX590 Special Edition"ile güçlü bir sistem.
Zaten sistemin "YOUTUBE"de testleri yapıldı alınan "FPS"(KARE HIZI) değerleri şaşırtıcı.2K grafiklerde bile 60-70 üstü "FPS" sunuyor.Hem sistemde "Ryzen 2600" işlemcisi var.8 çekirdek 16 thread sunduğu performansla ileride ekran kartını daha güçlü bir ekran kartıyla değiştirebilirsin.👍
Teşekkür ederim. :)

Anakartından yana çekincem var kötü bir kart demişlerdi ama değiştirmedim yinede ben. Umarım sorun yaşamam b450m pro-m2 v2 ile.

Teşekkür ederim. :)

Anakartından yana çekincem var kötü bir kart demişlerdi ama değiştirmedim yinede benUmarım sorun yaşamam b450m pro-m2 v2 ile.
Ben de Anakartı değiştirip almayı düşunüyorum ileride oc yapmak için daha iyi bir anakart şart. Asus un bir modeli var asus b450 tuf gaming plus diye onu secmeyi düşünüyorum ama power supply yetmez diye dusunuyorum tabi ki kendi dusuncem o kadar iyi bilgi sahibi degilim.
Bu arada Hayırlı olsun güle güle kullan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı