Ryzen 2600 yerine 2300X almak

Bekiroe

Decapat
Burada G2'deki önerilen sistem var fakat bütçe darlığından dolayı işlemciden kıstım. Önerileri bekliyorum
367655

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2300x kullanıyordum, ancak arkadaşım bilgisayarı satılığa çıkardığı için ondaki 2600'ü aldım. Arada çok büyük fark var ama bütçeyi gerçekten çok fazla arttıramıyorsan 2300x alabilirsin. Bu arada ben G2'yi 2300x ile aldığımda 2980 gibi bir fiyata almıştım SSD'den kısıp.

Bende 2300x kullanıyordum, ancak arkadaşım bilgisayarı satılığa çıkardığı için ondaki 2600'ü aldım. Arada çok büyük fark var ama bütçeyi gerçekten çok fazla arttıramıyorsan 2300x alabilirsin. Bu arada ben G2'yi 2300x ile aldığımda 2980 gibi bir fiyata almıştım SSD'den kısıp.
Knk SSD den de kıstım en düşük fiyat SSD aldım arada 250 TL fark vardı
Neden olmasınki, herşey bütçeye bakıyor ilerde işlemcini yükseltebilirsin nede olsa ryzen anakartların önü acık.
O bağlamda evet anakart da ileriye dönük diye biliyorum ama performans bakımından tecrübe dinlemek iyi hissettirecektir

Knk SSD den de kıstım en düşük fiyat SSD aldım arada 250 TL fark vardı

O bağlamda evet anakart da ileriye dönük diye biliyorum ama performans bakımından tecrübe dinlemek iyi hissettirecektir
Bu tür sistem toplamalarda pek tecrübe bulamazsın, aynı sistemi toplayan biri pek nadir çıkar belkide hiç çıkmaz. Sen işlemci ekran kartını yaz ve varsa bu ikiliyi toplayıp video çeken youtubede izlersin ve ona göre karar verirsin.

Bu tür sistem toplamalarda pek tecrübe bulamazsın, aynı sistemi toplayan biri pek nadir çıkar belkide hiç çıkmaz. Sen işlemci ekran kartını yaz ve varsa bu ikiliyi toplayıp video çeken youtubede izlersin ve ona göre karar verirsin.
Ben kullanıyorum şuan bu sistemi.
A

Pardon benim hatam 2600 lu sistem de SSD den kıstım hatta 15 TL de kasadan kıstım bütçem ise 3500 TL maksimum
Şuan 2600 yapıp işlemciyi, SSD'den kıstığın zaman fiyat 3500 yapıyor. 15TL için kasa değiştirmek mantıksız bence.

Ben kullanıyorum şuan bu sistemi.

Şuan 2600 yapıp işlemciyi, SSD'den kıstığın zaman fiyat 3500 yapıyor. 15TL için kasa değiştirmek mantıksız bence.
Doğrudur dostum ben sanırım 3-5 lira küsürat kalıyordu limit yetmediği için
yapmıştım sanırım :)
Aslında sen de benim yapmayı düşündüğünü yapmışsın bu iyi denk geldi
Peki kullanış açısından nasıldı sistem
Sadece işlemci değişik geri kalan aynı değil mi

Evet sistem komple aynı, dediğim gibi arkadaşımdan 2600'ü aldım 2300x ile değiştirdim 2300x şuan boşta duruyor arada fark var performans açısından. Dediğin gibi benimde bütçe çok kısıtlıydı o yüzden 2300x tercih ettim performans olarak üzmez seni PUBG vs. gibi oyunlarda denedim 1080P'de bazı ayarlar ultrada 75-110 arası FPS alıyordum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı