İşinin hakkını veren bir bilgisayarcı bulabilirsen çözülmeyecek bir durum değil gibi sanki.
İşinin hakkını veren bir bilgisayarcı bulabilirsen çözülmeyecek bir durum değil gibi sanki.
aslında daha öncesinde amd işlemci tamir etmiştim bir toplu iğne ve lehim becerimini kullanarak 8 pin tamir ettimİstanbul'da önerdiğin bir yer var mı hocam ?
Malesef hiçbir fikrim yok o konuda.İstanbul'da önerdiğin bir yer var mı hocam?
Lehim bende de var aslında ama pin düştükten sonra kayıplara karıştı, bulamadımaslında daha öncesinde amd işlemci tamir etmiştim bir toplu iğne ve lehim becerimini kullanarak 8 pin tamir ettim![]()
Başka bir anakart ile denemiz gerekiyor. Aklıma başka birşey gelmiyor.Yazıcıoğlu İş Hanındaki Tekno Tec dükkanında işlemci kırığını yaptırdım fakat sorun hala devam etmekte. İşlemcide görünürde herhangi bir kırık veya eğilme yok acaba taktığı pin ile alakalı bir sorun mu var ? Bütün seçenekleri eledim ya usta pini yapamadı ya da anakartın işlemci soketinde bir sorun var. Sorunun hangisinden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim ?
İlginç yaSorun kendi kendine çözüldü birkaç gün önce. Yeni pin anca mı oturdu ne oldu hiçbir fikrim yok, ne MHz ne de donanıma ayrılmış ram sorunu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.