MaximTR
Centipat
Daha fazla
Merhaba, başlıktaki gibi şu an icin kararsız kaldım.
Sistemi güncelleme yoluna gitsem sadece işlemci ve ekran kartı alsam yeni sistem fiyatına yaklaşıyor.
Hazır sistem alsam bu sefer butçeme uygun sistemlerde en az 1 parcası yetersiz koyuluyor.
Boyle olunca ise almışken iyisi olsun deyip fiyatı şişiriyoruz F/P işinden iyice uzaklaşıyoruz.
Sistem.
İşlemci: Ryzen 2600X.
Anakart: Gigabyte X370M.
Ekran kartı: 4 GB RX 570.
RAM: 16 GB.
PSU: Corsair VS650.
Güncelleme yoluna gidersem degişmesi gereken parçalar şunlar.
İşlemci.
Ekran kartı.
RAM(daha hizli ve daha fazla RAM )
Kasa( Dark N10 sogutması yetersiz)
Yeni sistem alma yoluna gidersem.
AMD ekran kartından bıktım(sıcaklık başlıca sorun) o yüzden NVIDIA ekran kartı düşünüyorum.
İşlemci konusunda ileriye donuk oldugu icin AMD AM5 soket mantıklı geliyor.
Bütçem şu an için 30k bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Sizin fikriniz nedir nasıl bir yol izlemeliyim?
Peşin fiyatına taksitlendirme imkanı bulursam 40 k civarına çıkabilirim ama bu kesin degil banka ile görüşmem gerekiyor.
İyi günler.
Sistemi güncelleme yoluna gitsem sadece işlemci ve ekran kartı alsam yeni sistem fiyatına yaklaşıyor.
Hazır sistem alsam bu sefer butçeme uygun sistemlerde en az 1 parcası yetersiz koyuluyor.
Boyle olunca ise almışken iyisi olsun deyip fiyatı şişiriyoruz F/P işinden iyice uzaklaşıyoruz.
Sistem.
İşlemci: Ryzen 2600X.
Anakart: Gigabyte X370M.
Ekran kartı: 4 GB RX 570.
RAM: 16 GB.
PSU: Corsair VS650.
Güncelleme yoluna gidersem degişmesi gereken parçalar şunlar.
İşlemci.
Ekran kartı.
RAM(daha hizli ve daha fazla RAM )
Kasa( Dark N10 sogutması yetersiz)
Yeni sistem alma yoluna gidersem.
AMD ekran kartından bıktım(sıcaklık başlıca sorun) o yüzden NVIDIA ekran kartı düşünüyorum.
İşlemci konusunda ileriye donuk oldugu icin AMD AM5 soket mantıklı geliyor.
Bütçem şu an için 30k bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Sizin fikriniz nedir nasıl bir yol izlemeliyim?
Peşin fiyatına taksitlendirme imkanı bulursam 40 k civarına çıkabilirim ama bu kesin degil banka ile görüşmem gerekiyor.
İyi günler.