Gayet yeterli 1070 hocam. Bende 980 Ti var 2K da 100-120 fps alıyorum, arkadaşa niye yetmesin?
Anladım hocam, alırsınız. Hangi ayarlar en düşük mü?
Gayet yeterli 1070 hocam. Bende 980 Ti var 2K da 100-120 fps alıyorum, arkadaşa niye yetmesin?
2K+ 144 hz + g-sync olunca biraz pahalı evet. Freesync kullanamayacak yazık bence parasına.G-sync çok pahalı... [emoji26]
Ben orta ayarlar bazen de high ayarlara alıyorum. Pubg den misal vereyim 90 minimum, maksimum 110 görüyorum ultra da. 1 2 ayarı ozellestirince 130 u görüyor.Anladım hocam, alırsınız. Hangi ayarlar en düşük mü?
Param olsa tabi ki de G-sync monitör alırım ama bütçe bunu kaldırıyor inşallah ileride alacağım.Monitör freesync özellikli gerek yok. Ekran kartınız nvidia tabanlı olduğu için o özelliği kullanamayacaksınız. G-sync monitör tavsiye ederim.
O zaman 144 hz 1080p monitör al şimdilik hayli hayli işini görür. Paranı biriktirip daha sonradan 2K 144 alabilirsin. Genede senin bileceğin iş. Ben de kullandım çok bir artısını görmedim ne yalan söyleyeyim.Param olsa tabi ki de G-sync monitör alırım ama bütçe bunu kaldırıyor inşallah ileride alacağım.
Ben orta ayarlar bazen de high ayarlara alıyorum. Pubg den misal vereyim 90 minimum, maksimum 110 görüyorum ultra da. 1 2 ayarı ozellestirince 130 u görüyor.
1080p de hangi monitörü önerirsiniz ?O zaman 144 hz 1080p monitör al şimdilik hayli hayli işini görür. Paranı biriktirip daha sonradan 2K 144 alabilirsin. Genede senin bileceğin iş. Ben de kullandım çok bir artısını görmedim ne yalan söyleyeyim.
Akşam eve gittiğim zaman ekran görüntüsü atarım. Sallıyor muyum görürsünüz. Niye yalan söyleme gereği duyayım?Hocam yavaş sallayın cidden yavaş sallayın. 1080 Ti ile bile ultra ayarlarda 2K'da 100-110 ancak alınmakta.
1080p de hangi monitörü önerirsiniz ?
Akşam eve gittiğim zaman ekran görüntüsü atarım. Sallıyor muyum görürsünüz. Niye yalan söyleme gereği duyayım?
Ben Asus VG248QE modelini kullanıyorum. Aşırı derecede memnunum. Internetten araştırın isterseniz biraz fiyat olarak da makul.1080p de hangi monitörü önerirsiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.