Ryzen 2600X ve GTX 1070 sistem toplama

Anladım hocam, alırsınız. Hangi ayarlar en düşük mü?
Ben orta ayarlar bazen de high ayarlara alıyorum. Pubg den misal vereyim 90 minimum, maksimum 110 görüyorum ultra da. 1 2 ayarı ozellestirince 130 u görüyor.

Monitör freesync özellikli gerek yok. Ekran kartınız nvidia tabanlı olduğu için o özelliği kullanamayacaksınız. G-sync monitör tavsiye ederim.
Param olsa tabi ki de G-sync monitör alırım ama bütçe bunu kaldırıyor inşallah ileride alacağım.

Param olsa tabi ki de G-sync monitör alırım ama bütçe bunu kaldırıyor inşallah ileride alacağım.
O zaman 144 hz 1080p monitör al şimdilik hayli hayli işini görür. Paranı biriktirip daha sonradan 2K 144 alabilirsin. Genede senin bileceğin iş. Ben de kullandım çok bir artısını görmedim ne yalan söyleyeyim.

1080p de hangi monitörü önerirsiniz ?

Hocam yavaş sallayın cidden yavaş sallayın. 1080 Ti ile bile ultra ayarlarda 2K'da 100-110 ancak alınmakta.
Akşam eve gittiğim zaman ekran görüntüsü atarım. Sallıyor muyum görürsünüz. Niye yalan söyleme gereği duyayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…