Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Güzel bir sistem olmuş gibi duruyor. Ben 3200lük ram seçmiştim ama 3000 de yeterlidir sanırım. Gigabyte markasını pek beğenmiyorum açıkçası. Sorun yaşayan arkadaşlarım olmuştu. XPG markası ssd konusunda iyi midir? NZXT modelini beğendim. Yanında yeteri kadar fan veriyorlar mı? Kasa içindeki hava akışı nasıl?
1080'e 3900 verilmez. 2900'e 1070ti var. 1000 TL ile farklı yükseltmeler yapılabilir.
Hocam 1070ti ile 1080 arasında o paraya değer fark yok sadece birazcık. Ayrıca iki kart da 4K için yetersiz. En az 1080 ti lazım olur o da 5600 TL. 1070ti ve 1080 için 2K en iyisidir ve yüksek FPS'ler alınır.
Size de cevabınız için teşekkür ederim. 4K şimdilik çok gerkli değil zaten. 2K bir monitör de alabilirim. 1070ti ile 1080 arasındaki 1klık fark değmeyecek kadar ise, 1070ti alıp o parayı muhtemel bir monitör alışverişime harcamak isterim.
Hayır, bütün Ryzen işlemciler OC oluyor. ''X'' ibaresi XFR anlamına geliyor. Yani işlemci belli bir sıcaklığın altındayken daha yüksek frekanslara çıkabiliyor. İsterseniz bunları umursamayıp kendiniz de OC yapabilirsiniz.
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Güzel bir sistem olmuş gibi duruyor. Ben 3200lük ram seçmiştim ama 3000 de yeterlidir sanırım. Gigabyte markasını pek beğenmiyorum açıkçası. Sorun yaşayan arkadaşlarım olmuştu. XPG markası ssd konusunda iyi midir? NZXT modelini beğendim. Yanında yeteri kadar fan veriyorlar mı? Kasa içindeki hava akışı nasıl?
Teknoloji şans işidir hocam, MSI da seçsen ASUS da seçsen arızalı çıkabilir ama bunlar düşük ihtimallerdir. Arkadaşların sorun yaşadı diye senin de sorun yaşayacağın anlamına gelmez. Bir çok kullanıcı yorumu okudum sadece oran olarak 100 kişi 2-3 kişi sorun yaşamış. Kasa konusunda NZXT gayet başarılı teslerini izlediğimde hava sirkülasyonu da gayat başarılı. 2 adet fanla geliyor ve o da OC yapılmayacaksa yeterli. Ekstra olarak 2 fan daha ekleyebiliyorsunuz. XPG bilerek ekledim F/P ürünü diye bana da bu forumda tavsiye edilmişti ondan dolayı ekledim. Ana bileşenlerden kısmamak için.
Tomahawk ve FSP PSUda karar kıldım. Kasa bu halde bir sorun yaratır mı? Ona göre siparişlerimi geçeceğim. Hatta birazdan direkt gidip ekran kartını mağazadan almayı düşünüyorum. Piyasaya göre iyi fiyatı var.
Tomahawk ve FSP PSUda karar kıldım. Kasa bu halde bir sorun yaratır mı? Ona göre siparişlerimi geçeceğim. Hatta birazdan direkt gidip ekran kartını mağazadan almayı düşünüyorum. Piyasaya göre iyi fiyatı var.