Ryzen 2600X ve GTX 1080 sistem toplama

Eğer 4K'da ultra grafik takıntınız yoksa 4K'yı kaldıracak bir kart. Ama 2K'da çok daha iyi sonuçlar elde edersiniz. MSI tercih edecekseniz kesinlikle Gaming X modelini tercih edin.

Benzer bir sistemi ben de yakınlarda topladım. R5 2600X ve GTX 1080, 1440p çözünürlükte rahatlıkla 80-100 aralığında bir FPS değeri verebiliyor.
Topladığım sistem:

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK
RAM: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz
Ekran kartı: MSI GTX 1080 Gaming X 8G

ikinci yazdığınız sistem gayet alınabilecek bir sistem. anakart, işlemci ve ram uyumlu ve performanslı görünüyor. bütçeniz yeterse bu sisteme bu kasayı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Benzer bir sistemi ben de yakınlarda topladım. R5 2600X ve GTX 1080, 1440p çözünürlükte rahatlıkla 80-100 aralığında bir FPS değeri verebiliyor.
Topladığım sistem:

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X
Anakart: MSI B450 TOMAHAWK
RAM: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz
Ekran kartı: MSI GTX 1080 Gaming X 8G
Ramleri 2x8 alırsanız işlemciyi daha efektif kullanırsınız.
PSU önerim size budur. Seasonic FOCUS PLUS 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-750FX)
Kasa olarak bu gayet iyidir. NZXT H500 Mid Tower ATX Siyah Bilgisayar Kasası

Arkadaşlar, son gönderdiğim sistemdeki tüm parçaları aldım. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim :)

Yalnız bir sorum daha olacak. İnternette 2600X unboxinglere baktım ve hepsinden stock soğutucu çıkıyor. Yalnız az önce mediamarktta sorduğumda, ellerinde ürünün kalmadığını ama içinden soğutucu çıkmadığını söylediler. Soğutucu hakkında kesin bir fikri olan var mı? Eğer soğutucu yoksa, öneri alabilir miyim?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, son gönderdiğim sistemdeki tüm parçaları aldım. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim :)

Yalnız bir sorum daha olacak. İnternette 2600X unboxinglere baktım ve hepsinden stock soğutucu çıkıyor. Yalnız az önce mediamarktta sorduğumda, ellerinde ürünün kalmadığını ama içinden soğutucu çıkmadığını söylediler. Soğutucu hakkında kesin bir fikri olan var mı? Eğer soğutucu yoksa, öneri alabilir miyim?
Cooler Master Hyper 212 Evo.

2600X alıp içinden stok soğutucu gelmiyorsa ne anladım ben o işten ?
2.nesil Ryzen işlemcilerin hepsi soğutucu ile geliyor.
Overclock yapacak mısınız işlemciye ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı