Ryzen 2600X ve RTX 2070 sistem toplama

2070'e 75 HZ çok yazık olur. Onun yerine 2060 alıp 144 HZ almalısınız. Vatan da şu an KDV indirimi var stoklar bitmeden ucuza 2060 alın. O da gayet yeterli ve ileriye dönük bir ekran kartı. Ama rica ediyorum 2070'e 75 HZ monitör almayın.

2060 ile 2070 arasında FPS farkı internetten araştırdığım kadarıyla bihayli var dediğiniz gibi 144hz alacağım , o kampanyadan yararlanarak 2070 aldım uzun bir süre ekran kartına dokunmamak için aldım aslında umarım pişman olmam

144 HZ almaya karar vermeniz içimi rahatlattı. Tabi ki 2070 ve 144 HZ çok güzel olur. İyi günlerde kullanın. Viewsonic in VX 2458 Curved modelini öneririm. 1Ms ve 144 HZ. 1200 civarına bulabilirsiniz. Öneririm. Şimdiden hayırlı olsun.

Önerdiğiniz monitörü inceledim fiyat olarakta gayet güzel oyunlardada idare edebilecek bir monitör teşekkür ederim öneriniz için

Önerdiğiniz monitörü inceledim fiyat olarakta gayet güzel oyunlardada idare edebilecek bir monitör teşekkür ederim öneriniz için
Rica ederim curved özelliği sayesinde oyunları daha canlı ve gerçekçi oynamayı sağlıyor. Aldığınızda çıkan kağıtları yırtmayın veya çöpe atmayın. Eğer ölü piksel çıkar ise geri iade edip yenisini alın. Tabii teknoloji şans işi ben dün aldım(Vatandan) ve herhangi bir sıkıntı yok. Umarım sıkıntı çıkmaz. Şuan vatandan 1297 TL ye alabilirsiniz.

Bu ram anakart ile uyumlumudur birde kaç watt güç kaynağı secmem gerekiyor
Vatandan almak istiyorum aslında hepsini bu güç kaynağı işimi görmez mi

Son düzenleme:
Güç kaynağı 700W yeterli. RAM'lerde uyumlu fakat size önereceğim anakart kendi kullandığım MSI B450-A PRO.
Siparişi verdim hocam kötü mu yaptım acaba ? Ram i ve güç kaynağı kaldı sadece onlarında sizin paylaştığınïz ram ve güç kaynağını alacağım

Siparişi verdim hocam kötü mu yaptım acaba ? Ram i ve güç kaynağı kaldı sadece onlarında sizin paylaştığınïz ram ve güç kaynağını alacağım
Siparişi vermişsiniz. Yapacak bişey yok seçtiğiniz anakart da güzel bir anakart dert etmeyin. RAM'leri sipariş ederken siteyi arayıp sorun, RAM'ler ellerinde var ise sipariş verin. Yoksa başka sitelere yönelin hocam. Ama eğer fazla para vermiyim, kargo süresi beklerim diyorsanız kesinlikle o siteden alabilirsiniz. Güç kaynağı içinse şu ürüne bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sağolun hocam 22.02 ye kadar vatanın kargosunu bekleyeceğim zaten oda o sıra gelir herhalde bu sistemde uyumsuzluk var mı sizce uyum konusunda hiçbir bilgim yok aslında kasa anakart PSU ram ilginiz için sağolun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…