Ryzen 2600X ve RTX 2070 sistem toplama

Sağolun hocam 22.02 ye kadar vatanın kargosunu bekleyeceğim zaten oda o sıra gelir herhalde :) bu sistemde uyumsuzluk var mı sizce uyum konusunda hiçbir bilgim yok aslında kasa anakart PSU ram ilginiz için sağolun hocam
Kasa uyumlu hocam sıkıntı yok ayrıca rica ederim burda bunun için varız. Bu arada 1 hafta da gelirse RAM'ler çok şanslısınız 😂😂. Kasa da HDD göremedim. Alacak mısınız ?

Kasa uyumlu hocam sıkıntı yok ayrıca rica ederim burda bunun için varız. Bu arada 1 hafta da gelirse RAM'ler çok şanslısınız 😂😂. Kasa da HDD göremedim. Alacak mısınız ?
Hadi ya kaç günde gelir ki bir ay sürecek gibi konustun :) :O HDD alamadım sıfırı tükettim 250gb SSD e Windows ve 2 oyun sigsa yeter elimde 2tb bellek var o monte oluyor mu acaba kasaya :) :)

Hadi ya kaç günde gelir ki bir ay sürecek gibi konustun :) :O HDD alamadım sıfırı tükettim 250gb SSD e Windows ve 2 oyun sigsa yeter elimde 2tb bellek var o monte oluyor mu acaba kasaya :) :)
1 ayı geçmez ama o kadar da sürmez heralde. 2-3 hafta bekletir stokta yoksa. Belkide hızlı stok gelirse alırsın 1-2 haftada.

Hayırlı olsun. Birisi forumda B450 anakartla CM 700W PSU'nun pinlerinin uyuşmadığını söylemişti elinize geçince banada bilgi verirmisiniz.
Ayrıca 2K 144 HZ Monitör önerisi;

Hayırlı olsun. Birisi forumda B450 anakartla CM 700W PSU'nun pinlerinin uyuşmadığını söylemişti elinize geçince banada bilgi verirmisiniz.
Ayrıca 2K 144 HZ Monitör önerisi;
Teşekkür ederim hocam , Ben fsp hd700 hydro 700w almayı planlıyorum cm700w hangisi oluyor aynı güç kaynağından mi bahsediyoruz , gördüğüm en uygun 2k monitör fakat ben 1300tlye VIEWSONIC 24" VX2458-C-MHd monitorunu aldım artık butcemide çok aştığım için alamayacağım sanırsam , bu monitörle sorun yaşamam inşallah

Teşekkür ederim hocam , Ben fsp hd700 hydro 700w almayı planlıyorum cm700w hangisi oluyor aynı güç kaynağından mi bahsediyoruz , gördüğüm en uygun 2k monitör fakat ben 1300tlye VIEWSONIC 24" VX2458-C-MHd monitorunu aldım artık butcemide çok aştığım için alamayacağım sanırsam , bu monitörle sorun yaşamam inşallah
Aldığınız monitör gayet güzel. Güç kaynağı da alacağınız şey 700W gayet yeterli ve güzel.

MSI rtx2070 armor
Ryzen5 2600x
Asus tuf b450 pro gaming anakart
Corsair vengeance (2*8)16gb 3000mhz ram
Fsp hd700 hydro 700w 80+ bronz
Coolermaster masterbox m511 mid tower
Samsung Evo 860evo 250gb
Wievsonic 24" vx2458 c-mhd 144hz 1ms
8650tl ye denk geldi pahalıya mı uyguna mı denk geldi sizce

MSI RTX 2070 Gaming Z Ekran Kartı
Amd ryzen 5 2600x işlemci
Msi krait gaming x370 anakart
Xpg spectrix d41 16gb 8x2 3000mhz ram
Cooler Master Liquid ML120L RGB Led Fanlı İşlemci sıvı soğutma
Samsung 500gb 860 evo ssd
Seagte 1tb hdd
Thermaltake smart 600w psu
Thermaltake v200 rgb kasa

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı