Ryzen 2700X alınır mı?

Bütçe
1500
1200 TL'ye alır, 1600 AF en az 1000 lira para yapar, 200 liraya X serisi bir işlemciye terfi oluyor.

Wraith prisimdi galiba ismi hatırlamıyorum ama bir de o ile gelecek RGB'li olan soğutucu yani.
1600 AF'a overclock yapmayi deneyebilirsin.
4-4.2 arasi yapabilirsen 3050 ile sorun yasamazsin diye dusunuyorum.

Şu an A320 bir anakart kullanıyorum maalesef overclock şansım yok.

Fiyatına göre uygun. Ancak R7 2700X alınmamalı, yakında çağ dışı kalacak.

Şu anda bir PC toplasam ne kadar toplayabilirim diye bakarken 2. el 2700Xlere baktım fiyatları uygun geldi daha düşük işlemciler daha pahalı satılıyordu nedense böyle birkaç tane daha ucuz bulunca içime kurt düştü 2700X alınmaz mı artık birisi mesela garantisi bitmeden satıyor 1200e koymuş neden herkes satıyor neden 2700X alınmaz anlatır mısın?

Şu anda bir PC toplasam ne kadar toplayabilirim diye bakarken 2. el 2700Xlere baktım fiyatları uygun geldi daha düşük işlemciler daha pahalı satılıyordu nedense böyle birkaç tane daha ucuz bulunca içime kurt düştü 2700X alınmaz mı artık birisi mesela garantisi bitmeden satıyor 1200e koymuş neden herkes satıyor neden 2700X alınmaz anlatır mısın?
Hocam 2700x güzel bir işlemci. Ancak tek çekirdek performansı düşük, 2.nesil olduğu için eskidi artık smart access memory gibi teknolojileri desteklemiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı