Ryzen 2700X ve GTX 1060 sistem toplama

Bütçe
5000 - 6000
bu monitör giriş portlarını pek anlamıyorum hangi porta bağlamam gerekyor hdmi ,display port falan hangisi ile oynamam gerekiyor
display port ile bağlamanız daha ancak dediğim gibi önerdiğim monitörü almazsanız yeni bilgisayar almanızın bir mantığı olmaz.

Ayrıca Lütfen 1650 Süper alın veya 1660

1060 karta bence artık o para verilmez 1650S veya 1660S bakın derim. PSU kesinlikle alttaki model ile değişin. Bir de A320 anakart dediğiniz işlemcileri stabil çalıştıramaz. En az B450 S2H alın.

90TL farkla RAM 2X8GB yaparak direk bu sistemi de alabilirsin. RTX 2060 kartın olur 😀

Son düzenleme:
display port ile bağlamanız daha ancak dediğim gibi önerdiğim monitörü almazsanız yeni bilgisayar almanızın bir mantığı olmaz.

Ayrıca Lütfen 1650 Süper alın veya 1660
bu ekran kartının ne eksiği varki hem fiyatı da çok iyi 6 gb vram var 8000 bellek hızı 1500 çekirdek hızı 1650 den daha yüksek bence 1660 dan düşük olabilir ama bütçem okadar iyi değil ben staj parası biriktirip almayı düşünüyorum
1060 karta bence artık o para verilmez 1650S veya 1660S bakın derim. PSU kesinlikle alttaki model ile değişin. Bir de A320 anakart dediğiniz işlemcileri stabil çalıştıramaz. En az B450 S2H alın.

90TL farkla RAM 2X8GB yaparak direk bu sistemi de alabilirsin. RTX 2060 kartın olur 😀
o ekran kartları pahalı ya

CS:GO monitörü 240 hz almak senin için çok büyük bir fark yaratacaktır 144'den 240'a geçmiş bir GE olarak söylüyorum bunu. Peek atarken özellikle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03:30'dan sonrasını izlersen anlarsın zaten ne demek istediğimi.

CS:GO monitörü 240 hz almak senin için çok büyük bir fark yaratacaktır 144'den 240'a geçmiş bir GE olarak söylüyorum bunu. Peek atarken özellikle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

03:30'dan sonrasını izlersen anlarsın zaten ne demek istediğimi.

240Hz monitörler 3K civarı ,bu bütçeye 144Hz alınabilir.

toplayacağım sistem darboğaz yaparmı sence? tavsiye ettiğin anakart ile psu yu da benm seçtiklerimle değiştirsem

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı