CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 3 Mayıs 2018 #21 gopher dedi: Aynı sonucu veriyor istediğim sonuç 4+4 cpu soket pci-e den 4+4 cpu çıkışına dönüştürüyor işte ben mi yanlış görüyorum ? Kablo Genişletmek için tıkla... Israr edince tekrar baktım. Orada belirtildiği gibi PCI-E kabloyu CPU'ya dönüştürüyorsa işe yarayabilir. O zaman üstte paylaştığımdan farklı Molex yerine gücü PCI-E kablosundan alacak demektir.
gopher dedi: Aynı sonucu veriyor istediğim sonuç 4+4 cpu soket pci-e den 4+4 cpu çıkışına dönüştürüyor işte ben mi yanlış görüyorum ? Kablo Genişletmek için tıkla... Israr edince tekrar baktım. Orada belirtildiği gibi PCI-E kabloyu CPU'ya dönüştürüyorsa işe yarayabilir. O zaman üstte paylaştığımdan farklı Molex yerine gücü PCI-E kablosundan alacak demektir.
W Wero Ziyaretçi 17 Haziran 2018 #22 Tek 4+4 pinli PSU alıp yanında 4 pin to 4+4 pinli dönüştürücülerden 2 tane alırsınız sıkıntı olmaz.