Ryzen 3 1200 Alınır Mı?

Fecredal

Decapat
Selamlar herkese. Arkadaşlar sorum açık Ryzen 3 1200 hala alınır mı? Yoksa daha farklı işlemcilere mi yönelmeliyim? Ve bu işlemciyle kullanacağım kafamdaki ekran kartı ise RX 570. Bir değişiklik yapmamı önerir misiniz? Bütçe olarak biraz üstlere çıkabilirim.

Bence en azından Ryzen 3200'e çıkmalısın. Ekran kartı idare eder üstüne 200TL falan ekleyerek RX580 alabilirsin.

R3 1200 12 nm versiyonu çıktı AF olarak aratabilirsiniz o daha iyi olur.

Bende Ryzen 3 1200 var gayet memnunum sıcaklık değerleri iyi performansıda iyi RX 570 ile yüksek FPS'ler alabilirsiniz.

Bende Ryzen 3 1200 var gayet memnunum sıcaklık değerleri iyi performansıda iyi RX 570 ile yüksek FPS'ler alabilirsiniz.
Peki bu işlemci ve ekran kartı beni yeni çıkacak oyunlar için idare eder mi? Uzun dönemde sistem yenileme gereksinimi duyar mıyım?

Peki bu işlemci ve ekran kartı beni yeni çıkacak oyunlar için idare eder mi? Uzun dönemde sistem yenileme gereksinimi duyar mıyım?

Ben 2 yıldır kullanıyorum bende RX 550 var hala da çok güzel çalışıyor sistem bayağı uzun süre kullanırsın ve yeni çıkacak oyunlarda da oynarsın ben RDR 2 falan oynuyorum 1080P Low ayarlarda 65 FPS alıyorum sen 720 p yaparsan çok daha artar FPS.

1 Hafta önce yeni bir bilgisayar aldım Ryzen 3 1200 işlemci var şimdilik bir sorun yok ama şimdilik. Benim bütçem yoktu o yüzden bu sistemi aldım. Ama bütçe sıkıntın yoksa Ryzen 5 1600 neden olmasın?
Ben de aynı durumdayım şuanlık bir bütçe sıkıntısı var ve bilgisayarım yok. O yüzden toplamak istiyorum ve zaman geçtikçe yükseltmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…