Ryzen 3 1200 Alınır Mı?

Ben 2 yıldır kullanıyorum bende RX 550 var hala da çok güzel çalışıyor sistem bayağı uzun süre kullanırsın ve yeni çıkacak oyunlarda da oynarsın ben RDR 2 falan oynuyorum 1080P Low ayarlarda 65 FPS alıyorum sen 720 p yaparsan çok daha artar FPS.
Teşekkür ederim bilgiler için, benim FPS ihtiyacımı rahatça karşılar o zaman.
R3 1200, RX 570'i bile besleyemez. Şimdi alırsanız 1 yıl sonra değiştirirsiniz zaten. Düşük bütçede şu an için en iyisi R3 1200 AF'dir.
Aralarındaki fark nedir? Besleyemediğinden emin misiniz, bir darboğaz sorunu mu oluyor?

Aralarındaki fark nedir? Besleyemediğinden emin misiniz, bir darboğaz sorunu mu oluyor?
Aralarındaki fark R3 1200'ün 14nm fakat AF versiyonun 12nm olması. Ayrıca AF versiyon Zen+ mimarisi ile güncellendi. Yani normal versiyonu ile oyun oynamayı ve RX 570 takmayı unut, hem darboğaz yapar hem de çok bir performans alamazsın.

RX 570'e Ryzen 5 1600 AF çok tatlı gider. 800 TL civarında şu an. Alabiliyorsanız kesin onu alın. Bütçeniz biraz daha fazlaysa daha iyi seçeneklere gidebiliriz.

Ben rx 550 den bahsediyorum. Daha kötü diye.
Pardon ben yanlış anladım. Ben benim sistemim için konuşuyorum RX 570 için.
RX 570'e Ryzen 5 1600 AF çok tatlı gider. 800 TL civarında şu an. Alabiliyorsanız kesin onu alın. Bütçeniz biraz daha fazlaysa daha iyi seçeneklere gidebiliriz.
Ryzen 3 1200 fiyatının 2 katı. Bütçemi biraz zorlar bu işlemci.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı