Ryzen 3 1200 Alınır Mı?

Şimdilik 1200 AF iyi gibi. Sizin kartınızı besler. Kolay bir şekilde 4 GHz'e çıkarsınız. İyice uçmuş 1600 AF fiyatı. Ticaret durmuş durumda. Ürün gelmiyor o yüzden fiyatlar iyice saçma durumda. Korona bitince inşallah düzelir. Bir de şu işlemci RX 570'e darboğaz yapar diyorlar gıcık oluyorum. RX 5700'le kullandım. Bazı oyunlar hariç fena değildi performansı.

Şimdilik 1200 AF iyi gibi. Sizin kartınızı besler. Kolay bir şekilde 4 GHz'e çıkarsınız. İyice uçmuş 1600 AF fiyatı. Ticaret durmuş durumda. Ürün gelmiyor o yüzden fiyatlar iyice saçma durumda. Korona bitince inşallah düzelir. Bir de şu işlemci RX 570'e darboğaz yapar diyorlar gıcık oluyorum. RX 5700'le kullandım. Bazı oyunlar hariç fena değildi performansı.

Arkadaşımda Ryzen 1200 ve GTX 1060 6gb vardı PUBG'de fps olarak çok bi düşüş olmasa da darboğaz kaynaklı çakılmalar yaşıyordu. İşlemci %100 kullanıyordu bu da sağlıklı değil biliyorsunuz. 12nm versiyonu daha iyi performans verecektir tabii. Bazı oyunlar dediğiniz PUBG, Warzone gibi popüler oyunlar sanırım.
Ucuza bulunduğu sürece alınabilir. AF modelini özellikle.

Pubg'de hiç denemedim. İnternet veya oyun kaynaklı da veya Ram kaynaklı olabilir. 2-3 sene kullandım 3.8 Ghz Oc ile. Cakilma her işlemcide de olabilir tabi. Sadece benim demek istediğim. Bu ekran kartı ile Ryzen 1200 denkler. Darboğaz yapmaz. Siz online oyun ağırlıklı oynuyorsanız işlemciye daha çok öncelik verirsiniz.
Bu fiyatlarda ben şöyle yapardım. Ryzen 1200 Af alıp kalanı bekletirdim. 1600 af normalde 550 tl falandı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı