TosunPASA
Megapat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- W11-Linux
- Meslek
- Emekli
Köklü değişiklik yapacak bütçeniz yok ise,

tr.msi.com

tr.msi.com

Burada ana kartınızın desteklediği işlemci listesi mevcut.
Ben 5600X kullanıyorum ama 5700X veya 5800X i tercih ederim l3'ten dolayı.
RAM olarak 1 tane daha aynısından alıp yola devam edebilirsiniz.
Ekran kartı tamamen kişisel tercih ve ihtiyaca göredir.
Mevcut ana kartınızın desteklediği işlemci gayet güzel. Gördüğüm kadarı ile anakartın çıkışları ve port sayısı da oldukça iyi.
Ekran kartı değişikliği yapmak istediğiniz de buna bağlı olarak PSU değişimi yapmanız gerekir.
Şu an için işlemci değişimi ve RAM eklemesi ile deneyin. Kur değerleri oldukça yüksek. DDR5 sistem temel seviyesi de oldukça yüksek.
İkinci el olarak işlemci ve RAM bulabilirsiniz.
Maddi durumunuz iyi ise
32 GB RAM ve 12-16 GB RAM'li ekran kartı ama büyük anakartlı bir sistem de toplayabilirsiniz. Anakartın üzerinde 2 portlu NVMe desteği olması, Type-C portları - USB 3 gen2 portlu ama üzerinde ekran kartı çıkışı olmayan iyi bir kartlı sistem oldukça performanslı olabilir.
Çok fazla bütçeniz yok ise 5700X veya 5800X de oldukça tatmin edici CPU performansı verecektir.

A320M-A PRO | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 A320 Micro ATX motherboard, USB 3.2 Gen 1, MSI PRO
				 tr.msi.com

tr.msi.com
				Burada ana kartınızın desteklediği işlemci listesi mevcut.
Ben 5600X kullanıyorum ama 5700X veya 5800X i tercih ederim l3'ten dolayı.
RAM olarak 1 tane daha aynısından alıp yola devam edebilirsiniz.
Ekran kartı tamamen kişisel tercih ve ihtiyaca göredir.
Mevcut ana kartınızın desteklediği işlemci gayet güzel. Gördüğüm kadarı ile anakartın çıkışları ve port sayısı da oldukça iyi.
Ekran kartı değişikliği yapmak istediğiniz de buna bağlı olarak PSU değişimi yapmanız gerekir.
Şu an için işlemci değişimi ve RAM eklemesi ile deneyin. Kur değerleri oldukça yüksek. DDR5 sistem temel seviyesi de oldukça yüksek.
İkinci el olarak işlemci ve RAM bulabilirsiniz.
Maddi durumunuz iyi ise
32 GB RAM ve 12-16 GB RAM'li ekran kartı ama büyük anakartlı bir sistem de toplayabilirsiniz. Anakartın üzerinde 2 portlu NVMe desteği olması, Type-C portları - USB 3 gen2 portlu ama üzerinde ekran kartı çıkışı olmayan iyi bir kartlı sistem oldukça performanslı olabilir.
Çok fazla bütçeniz yok ise 5700X veya 5800X de oldukça tatmin edici CPU performansı verecektir.