Genel olarak AAA oyunların hepsi, GTA V hariç o da muhtemelen CPU çok kullanır :d ama Assassin's Creed, Watch Dogs gibi daha ağır hikayeli oyunlarda test edebilirsiniz. İşlemciniz aslında 8 GB tek kanal RAM kullandığınızdan dolayı da biraz zorlanıyor, 8 GB RAM daha alın derdim ancak bu sefer de RAM hızınız ileriki bir zamanda işlemciyi değiştirirseniz az kalacak, bilgisayarı biraz yanlış dizmişsiniz. Günü kurtarsın kafasında olmuş biraz yerinizde olsaydım Ryzen APU serilerinden alırdım ve 8x2 2600+mhz RAM alırdım böylece de hem günü kurtarmış olurdum hem de ilerieye dönük bir sistem kurmuş olurdum. Buraya danıştınız mı kurmadan önce sistemi? RAM hem 8 GB hem de DDR4 için yavaş, işlemciniz yine biraz yavaş ekran kartınız yine yavaş. Ryzen APU ve 2x8 3000MHz RAM alsaydınız hem fiyatlar yakın olurdu hem de CS:GO ve Valorant gibi oyunlarda da sizi üzmezdi. Hem para da biriktirip çok güzel bir ekran karti alabilirdiniz. Ancak şimdi ekran kartını yükseltmeni için işlemciyi yükseltmeniz gerecek e işlemciden de tam güç alabilmeniz için hem RAM kapasitesini hem de RAM hızını yükseltmeniz gerekecek.