Ryzen 3 1200 GTX 750 Ti Isınma Sorunu

ruhlordzz

Centipat
2 Hafta önce aldığım Ryzen 3 sistem (ekran kartı ve güç kaynağı hariç ekran kartı 2016 da güç kaynağı geçen sene alındı.) oyunlarda aşırı ısınıyor. Parçalarım:

TX k3s Kasa
Asrock A320-m anakart
8 GB 3000 Mhz RAM Vengeance
Foem 500w Güç kaynağı
Msi Twin Frozer Gtx 750 ti ekran kartı (2016 yılında alındı)

Bu sistem hemen ısınıyor ekran kartı 75 derece işlemci 80 derecelere yaklaşıyor.
Kasamda ısı akışı yok kasa alırken ucuza kaçtığıma çok pişmanım bu ısıyı nasıl düşürebilirim ? Ama aynı işlemci ve aynı kasa ile çekilen videolarda işlemci 55-60 derece arasında dolaşırken benim 75 derecelere rahatlıkla ulaşabiliyor. Anakartımı XMP ile bellekleri 3000 MHz hızında çalıştırıyorum onun da etkisi olur mu ? Bilgisayar baya sıcak bir odada olduğu için de bu kadar ısınıyor olabilir mi ? İşlemci boşta 50 derece, ekran kartı 40 derece civarında dolaşıyor.

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için. İyi forumlar.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa kapağında 12cm fan yuvası mevcut. Alırsam bir nebze ısı düşüşü olur mu? Kasayı değiştiremem bu kasayı bile zar zor alabildim.😢 Bir de bu ısılar sıkıntı yaratır mı? Ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki videoda da aynı işlemci ve kasa var fakat 52-55 derece civarı yükte çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı