Ryzen 3 1200 sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

NoowieNG

Femtopat
Daha fazla  
Oyunlarda bilgisayar ya kitleniyor ya da mavi ekran veriyor ayda 1 kere falan oluyor. Onun dışında Google Chrome kullanırken de 1 kere olmuştu genelde mavi ekranı daha sık veriyor. Neden anlayamadım.
Sistemim şöyle:
Ryzen 3 1200.
8 GB 3200MHz G.Skill Ripjaws.
RX570 ITX.
A320M s-2h
Bir de PSU dahil 500W Power Boost kasam var.
Darboğaz olduğunu biliyorum bazen işlemci %100 buluyor. Bu yüzden olabilir mi?

Bugün BIOS güncellemesi yaparken RAM uyumluluğu geldi aklıma gittim baktım bende G.Skill Ripjaws V F4-3000C16S-8GVRB RAM vardı anakartın bellek uyumluluk listesine baktım bir türlü bulamadım bir de doğrulamak için G.Skill resmi sitesine baktım oradada yoktu sanırım uyumluluk olmadığı için yapıyormuş neyse zaten 2018 yılında İtopya'dan hazır sistem olarak almıştım bu da ders olsun araştırmadan sistem alınca böyle oluyormuş babamın arkadaşı tavsiye etmişti hem darboğaz yapıyor hem RAM uyumlu değil zaten miktarıda düşüktü yakında upgrade etmeyi düşünüyordum iyi oldu bulduğum bu arada A320M-S2H anakarta F53 BIOS sürümü gelmiş güncellemeyi unutmayın iyi forumlar.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı