Gayet iyi oynuyorum oyunlarımın çoğu eski HDD ye yüklü. SSD ye atarsam sıfır sıkıntı ile kasmadan donmadan oynuyorum. HDD nin hızı düşük olduğundan arada takılıyor ama SSD ye atarsam oyunu takılmıyor ve genelde yüksek ayarlarda oynuyorum. Kaliteli PSU şart.
Hız aşırtmayla pek işim olmaz RAM lerle oynarım derseniz A320M anakart yeterli. Yetmez derseniz A350M ve üzeri bir anakartla hız aşırtarak oyun oynayabilirsiniz ve ürünle gelen soğutucu ile sorunsuz kullanabilirsiniz.
Gayet iyi oynuyorum oyunlarımın çoğu eski HDD ye yüklü. SSD ye atarsam sıfır sıkıntı ile kasmadan donmadan oynuyorum. HDD nin hızı düşük olduğundan arada takılıyor ama SSD ye atarsam oyunu takılmıyor ve genelde yüksek ayarlarda oynuyorum. Kaliteli PSU şart.
Hız aşırtmayla pek işim olmaz RAM lerle oynarım derseniz A320M anakart yeterli. Yetmez derseniz A350M ve üzeri bir anakartla hız aşırtarak oyun oynayabilirsiniz ve ürünle gelen soğutucu ile sorunsuz kullanabilirsiniz.
2 sene olacak toplayalı. Sadece işlemci değiştirerek bile 3-4 sene götürür beni. Şu ana kadar çıkan oyunları sorunsuz oynadım merak edip indirdim denedim. Para verip son sistem toplamam nedeni ise sürekli yeni mimarilerin çıkması. Onun için bence en mantıklısı orta sınıf toplamak sonra sistem yükseltmek yerine yeni mimariye geçmek. Yani 1060 ekran kartım var bu ekran kartını 1070 e 1080 e yükseltmem. Yükselteceğime 1060 ı birkaç sene daha kullanıp yeni mimari ekran kartları RTX alırım sonuçta son model alırsam yeni mimari çıktığından orta sınıf alır değiştirince komple yeni mimariye geçerim. 1080 i 6 yıl kullanmam ama 1060 ı 4 yıl kullanır sonra 20XX serileri yada daha üzeri bir kart alırım. Tüm sistem parçalarında böyle yaparım. 10 yıl DDR4 kullanacağıma 6 yıl DDR4 kullanırım. Sonra DDR5 e geçerim.