Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti performansı nasıl?

xPrinches

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, yarın yeni bir bilgisayar almaya karar verdim ve almayı düşündüğüm bilgisayarın özellikleri şöyle.

Ryzen 3 1200
8 GB RAM.
240GB SSD.
GTX1050 Ti.

Bu sistemle Rust, Valorant, PUBG gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? İnternette araştırdığımda doğru FPS değerleri göremedim.

Bu sistemin aynısına sahibim. Bir tek RAM 16 GB, Rust hiç oynamadım ama Pubg ve Valorant'ta her ayarda oynatıyor. Pubg biraz düşük sayılabilir en yüksekte 40+ FPS ile oynuyorum. Valo'da genelde 100 FPS'i zorluyor.

Ama bu zamanda bu sistem alınmaz. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi bir sistem toplanabilir. Eğer ikinci el alıyorsanız bile mutlaka daha iyisi bulunur.

Herkese merhabalar, yarın yeni bir bilgisayar almaya karar verdim ve almayı düşündüğüm bilgisayarın özellikleri şöyle.

Ryzen 3 1200.
8 GB RAM.
240GB SSD.
GTX1050 Ti.

Bu sistemle Rust, Valorant, PUBG gibi oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? İnternette araştırdığımda doğru FPS değerleri göremedim.

Rust oynayamazsın RAM'den dolayı fakat diğer oyunlarda işini görür gibi.

Dediğiniz oyunları oynayabilirsiniz ancak AAA oyunlar konusunda emeklilik vakti geldi sayılır 1050Ti ekran kartının. Bu sene itibari ile düşük ayarlara düştüğü oyunlar oldu 1-2 sene içinde hiç kaldırmayacak hale gelecek muhtemelen. Bütçe arttırabilirsen GTX1650 alamazsan da 1050Ti iş görür bu tarz oyunlarda.

Mütevazi bir sistem olmuş. Güncel oyunları kasmadan donmadan alt-orta ayarlarda oynatır. SSD olarak detaylı açıklamamışsın M2 SSD kullanırsan daha mantıklı olacaktır. İleride parça değişikliğine gideceğin için anakartta biraz ileriye dönük düşünürsen senin yararına olacaktır dostum. 👍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı