Ryzen 3 1200 ve GTX 1050 Ti sistem toplama

Benim önerdiğim parçalar kısılmamıştır. En kalitelilerini seçtim. Üstelik daha ucuza. Teknobiyotik, İtopya ve Sinerji gibi sitelerden toplarsanız daha ucuza gelir. Ve umarım ejderha logosu için 200 TL vermezsiniz. Galax ve MSI arasındaki farkı hissedemezsiniz.

Corsair kötü bir marka demedim. PSU kalitesiz dedim. Lütfen laf çarpıtmayın. Eğer isterseniz sizde Vatan Bilgisiyar'dan toplayın. Ejderha logosu için 200 TL daha verin. Fakat 2 ay sonra sistemde sorun yaşayıp buraya konu açmak üzücü olur.

Beni dinlemeyip isterseniz o güç kaynağını alın. Fakat oyunda çok fazla sesli çalıştığında değiştirmek zorunda kalmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda anlattığım gibi oyun oynarken fazla sesli çalışıyor. İsterseniz daha tecrübeli insanlara sorun. @Emircan Gençler @Nazım Paşa @Evie Frye

Bunların arasından öneriniz nedir acaba ?

Sistemi ailemden dolayı Vatan'dan alıyorum ama güç kaynağını Hepsiburada'dan alabilirim bana Vatan ya da Hepsiburada'dan oyun oynarken en sessiz oynayabileceğim 80 plus sertifikalı sistemime uygun bir F/P bir PSU önerir misiniz?

Oyun oynarken sessiz 80 plus tam bir F/P ürünü PSU kullanmak istiyorum sistemde kullanmayı düşündüğüm Corsair vs. serisinin oyunlarda çok sesli olduğunu duydum acaba bu doğru mudur?VS serisi alma diyorsanız Vatan ve Hepsiburada olması şartıyla oyunlarda sessiz 80 plus tam bir F/P PSU önerisi bekliyorum. 250 TL civarını geçmese sevinirim teşekkürler.
Ekran kartıda sisteme dahildir.

Dosya Ekleri

• Yeni sistem.png
    Yeni sistem.png
    53,9 KB · Görüntüleme: 85
  • +Ekran kartı.png
    +Ekran kartı.png
    92,5 KB · Görüntüleme: 270
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı