Soğutucu Ryzenin Stock soğıtucusundan daha performanslı belki O.C yaparımTamam bende soğutucu ile yukarıda belirttiğim fiyata gelecekse hem yurtdışı hemde 2. el ürün almamış olur derdindeydim.
Soğutucu Ryzenin Stock soğıtucusundan daha performanslı belki O.C yaparımTamam bende soğutucu ile yukarıda belirttiğim fiyata gelecekse hem yurtdışı hemde 2. el ürün almamış olur derdindeydim.
Yapmam o zaman sorun değilA320 ile OC yapılamaz, b350 ile OC yapılır crossfire yapılmaz, b450 ve üzeri için her şey yapılır denebilir kabaca.
Valla açıkcası 4 kart arasında kalmıştım 750Ti , Gtx 960 , Rx460 , Rx560Konu sahibi arkadaş 750 Tİ'ı kaça alacak? 290-300TL vereceksen bunu almak daha mantıklı. Performansı elbet daha iyidir ama aynı olsa bile 900 serisi 700 serisinden daha az güç tüketecektir.
![]()
68.5US $ |ASUS PC grafik kartı orijinal GTX 950 2GB 128Bit GDDR5 Video kartları nVIDIA VGA kartları Geforce GTX950 hdmi Dvi oyun|Grafik Kartları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.