Ryzen 3 1200 ve GTX 750 Ti Sistem Toplama

Dediğim gibi 2 yıl Götürsün Yeter öyle çok ağır oyunlar oynamıyorum zaten 750Ti yeteceğini düşünüyorum yanlışım varmı Gtx 960 la değiştirmeye değermi Ramı 8 GB yapabilirim dediğiniz gibi
2 sene sorunsuz oyun için 960 daha iyi olacaktır. 750Tİ 2 sene dayanmayabilir.

2 sene sorunsuz oyun için 960 daha iyi olacaktır. 750Tİ 2 sene dayanmayabilir.
İşlemciyi Aliexpress'den almayı düşünüyorum neredeyse yarı yarıya diğer parçalar sıfır+2.el Türkiye piyasasından almayı planlıyorum yanlış mı düşünüyorum bütçe düşük olduğu için max performans alabileceğim bir sistem kurmak isityorum 2 sene gitse yeterli benim için öyle ultra ayar 1080P takıntılı değilim 720P de olur sıkıntı Değil akıcı oynatsın yeterli benim için Malum bütçemiz ortada

İşlemciyi Aliexpress'den almayı düşünüyorum neredeyse yarı yarıya diğer parçalar sıfır+2.el Türkiye piyasasından almayı planlıyorum yanlış mı düşünüyorum bütçe düşük olduğu için max performans alabileceğim bir sistem kurmak isityorum 2 sene gitse yeterli benim için öyle ultra ayar 1080P takıntılı değilim 720P de olur sıkıntı Değil akıcı oynatsın yeterli benim için Malum bütçemiz ortada
Bence GPU'yu da TR'den 750Tİ fiyatına 950/960 bulursun Aliexpress'ten. Anakartı A320 al sıfır en ucuzundan. RAM 2x4 al 16GB'ye gerek yok bu sistemde. Kasa kolay iş uzay montaj bile kullanabilirsin şimdilik. PSU ise en az 500W 80+ al.

Bence GPU'yu da TR'den 750Tİ fiyatına 950/960 bulursun Aliexpress'ten. Anakartı A320 al sıfır en ucuzundan. RAM 2x4 al 16GB'ye gerek yok bu sistemde. Kasa kolay iş uzay montaj bile kullanabilirsin şimdilik. PSU ise en az 500W 80+ al.
Tamda aklımda olan birşey söylüyorsun tamam yorumlarınız önemli ama dediğim gibi 2 sene gitse yeter yorumun için teşekkür ederim tamda aklımda olan birşey söyüyorsun ekran kartından pahallı Ram zaten bu sistemde gereksiz olur

Dediğine katılıyorum 400 Watt 80+ yeterli olmazmı TR'den alacağım PSU yu

Peki Ryzen 2400G işlemci alınıp B350 bir anakart ile ufaktan bir OC ile bir süre idare edilse. Her ne kadar 2 sene işime yarasa yeter denilse de zamanın ne getireceği belli olmadığından, ileride ihtiyaç halinde o günün piyasasında uygun fiyatlı belki çok daha iyi bir ekran kartı eklense. Bu şekilde 2400G 1200 den daha iyi bir işlemci olduğundan darboğaz ihtimali de az olacaktır.
Videoda ne kadar gerçeği yansıtıyor bilemiyorum tabi ama anladığım kadarı ile OC yapılmış Ryzen 2400G ile GTX 750ti kapıştırılmış.
Ryzen 5 2400G Vega 11 OC vs. GeForce GTX 750 Ti (Pentium G5400) in Games

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı