Ryzen 3 1200 ve RX 460 2 GB sistem toplama

Xiaomi77

Hectopat
İşlemci ve ekran kartına karar verdim. Anakart tavsiyesi istiyorum, ileride güncelleme yapmak için ilk ekran kartı daha sonra işlemci vs.
İslemci ve ekran kartı uygun tutulduğu göz önüne alınarak. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sistemi topluyorum sadece ekran kartı 4gb'lık versiyon. b450m s2h tercih ettim hem o.c yapabilinen hem de m2 takılabilen bi anakart. ram frekansını da istersen 3200 mhz'ye kadar destekliyor. fiyat olarak da ben 480 liraya bi indirim kovaladım buldum. ama hepsiburada'da 500 lira şu an.
ben de senin gibi ilerde yükseltmeyi planlıyorum. işlemci ve ekran kartını ikinci el tercih ettim.
İşlemci ve ekran kartına karar verdim. Anakart tavsiyesi istiyorum, ileride güncelleme yapmak için ilk ekran kartı daha sonra işlemci vs.
İslemci ve ekran kartı uygun tutulduğu göz önüne alınarak. Teşekkürler.
m2 kullanmam ram için de o frekanslar fazla diyorsan 2600 e çıkabilen b350 anakartlar var onlara da bi bakmanı tavsiye ederim ama fiyat 100 lira bile oynamıyor. a320 de senin tercihlerin arasında olabilir ama o da o.c yapılmayan bi anakart ama onun ram frekansını yüksek destekleyen modelleri mevcut 370 lira civarı olması lazım onun fiyatı da

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı