Ryzen 3 1200 vs. Intel i3 8100

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. Sizce piyasa fiyatı kaç TL ikinci elleri? Bir de bu ekran kartına yukarıdakilerden hangisi daha iyi performans verir veya bu fiyat bandında hangisini almalıyım?
Not: Oynadığım oyun Valorant ona göre yaparsanız sevinirim.

GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. Sizce piyasa fiyatı kaç TL ikinci elleri? Bir de bu ekran kartına yukarıdakilerden hangisi daha iyi performans verir veya bu fiyat bandında hangisini almalıyım?
1050Tİ dahi bulunamıyor piyasada. Bulsanız bile çok pahalıya gelir. Şahsen 1050Tİ gibi bir karta 2000-2500 arası kesinlikle vermem. GTX 1650 falan bulursanız belki. Bunlar dışında 10100F kovalayabilirsiniz. Zaman zaman 700 TL seviyelerine bulunabiliyor.

Edit: Artık sistem toplamanın pek avantajı kalmadı. Hazır sistemlere de bakabilirsiniz.

İkinci el ve sıfırları aynı gibi bir şey 1050 Ti'ların direk sıfır al 2200TL civarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı