Ryzen 3 1200 Windows 10 kurulur mu?

Evet bana da saçma geliyor. Ama şu da var aklıma geldi. Benim anakartım Windows 10 destekliyor yani bu yönden avantajlıyım gibi geliyor.
Hocam öyle evet ama ram yok ben de ram almam lazım daha sonra da SSD alabilirim. Tekrar konu açarım. Bir de Windows 10 home için bana güvenilir bi link atar mısınız 64 bit? Ben emin olamadım da.

Home nerden bulabilirim?
Bir flashbellek al 16 gb microsoftun sitesinden windows indirme araci var onu yukle flashbellegin icine kursun dosyaları. Sonra kurarken home secenegini sec. Orjinal olsun dersen 10 tl ye internette kod satiliyor. Ben aldim kafam rahat. Virus filan uğraşmıyorum

Microsoft'un sitesinden edinebilirsin veya TechBench by WZT (v4.1.1) .

Peki ben şimdi ISO dosyasını telefona indirsem daha sonra o flashı ayarlasam ram alıcam çünkü o seçenek gelir mi kurarken fark olur mu?

Peki ben şimdi ISO dosyasını telefona indirsem daha sonra o flashı ayarlasam ram alıcam çünkü o seçenek gelir mi kurarken fark olur mu?
iso dosyasını indireceksen zaten direkt windows 10 home olarak indirip flash a atabilirsin

Hocam Windows sitesine baktım direk 4.70GB indiriyor ISO var sadece dediğiniz şeyi nasıl bulabilirim o seçenek çıkan şeyi? Bulamadım ben.
Yükleme ekranında lisans anahtarınıza göre yüklüyor, isterseniz manuel seçebiliyorsunuz da.

Ama işte ben bu yöntemle yüklerken hiç o seçenek gelmedi daha önce hocam. Bana o seçenek olan bi link atar mısınız?
Forumda da bu yazıyı buldum, hepsi var (benim karşıma seçenekler çıkıyor en azından).

Forumda da bu yazıyı buldum, hepsi var (benim karşıma seçenekler çıkıyor en azından).
Teşekkürler reiz. Bir de şu sorum olucak da. Ben işlemciye baktım pinlerine ne yamuk var ne kırık. Ram olmadan çalıştırdım biliyorum zarar verir bildiğim için 5,10 saniye açık kaldı en fazla fanlar vs çalışıyor da. Ram olmadığı için bip sesi de geliyor. Yani buraya kadar sanırım sorun yok hani açılmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…