Evet bana da saçma geliyor. Ama şu da var aklıma geldi. Benim anakartım Windows 10 destekliyor yani bu yönden avantajlıyım gibi geliyor.Windows 7 sevilmez mi, Windows 10'un 1607 versiyonunu kurarsan SSD'ye ihtiyaç duymazsın ama Windows 8.1 genel olarak daha iyi (ama Windows 10'un simge paketleri+ayarlar menüsü kat kat daha başarılı) (bence), İllaha en yüksek işletim sistemi kullanılmalı mantığı bana saçma geliyor.
Hocam öyle evet ama ram yok ben de ram almam lazım daha sonra da SSD alabilirim. Tekrar konu açarım. Bir de Windows 10 home için bana güvenilir bi link atar mısınız 64 bit? Ben emin olamadım da.tamamen yanılgı içerisindesin, ülkemiz de her ürün sorunsuz değil. ben 2. JD'yi alışımda sorunsuz kullanıyorum hala ve toplasan 3 sene kullandım. Adata'ya gelince 2 senedir kullanıyorum. Kingsyon Hyperx için söze gerek yok. Demek istediğim kulaktan dolma değil kullanarak yorum yapmak doğrudur. Kronik sorunlu olduğunu da düşünmüyorum.
İndirim'le alman en doğrusu 120G alma en az 240G al. Ayrıca almadan önce tekrar konu aç.