Ryzen 3 1200 Windows 10 kurulur mu?

P
RAM ve SSD’ye güvenmediğin için Home diyorum. SSD almazsan kötü olur. Windows 10 hızlı bir sistem SSD kesin gerekli. Ryzen 5 3600’de olsa sende bu etkilemez.
Peki bana 120GB bir SSD önerir misiniz pahalı olmasın giriş seviyesi yeter. Her HDD'DEN daha iyidir SSD.
İnceHesap’da cuma indirimi olacak hep SSD indirime giriyor oradan SSD kap sınırlı stok.
Maalesef o gün ram alıcam hocam.

170₺ civarına iniyor İnceHesap indirimin de bu 240G için tabi. 120G genelde 100₺ oluyor. Ben kingston,James Donkey, Adata kullanıyorum 3 SSD sorunsuz.
100 TL'ye SSD yok olsa dahi Kronik sorunlu olan SU650 modelidir ki insanı çileden çıkartır, 240GB alabiliyor ise Crucial BX500 tavsiye ediyorum. James Eşek gibi foson firmalara parasını kaptırmasını önermiyorum.

Windows 10 1909 bende yağ gibi akiyor. Demeyin demissin de demeden olmaz ssd 3500 okuma 2300 yazma olunca nasil akmasin :) hdd nin de yazma okuma hizi yuksek olani onemli tabii.. 25 mb yaziyor okuyorsa (gördüm) beklememek lazim pek bir şey. Kasmasin da diyorsan windows 10 pro yerine home al ki fazlalik seyler kurulmasin..
Home nerden bulabilirim?

100 TL'ye SSD yok olsa dahi Kronik sorunlu olan SU650 modelidir ki insanı çileden çıkartır, 240GB alabiliyor ise Crucial BX500 tavsiye ediyorum. James Eşek gibi foson firmalara parasını kaptırmasını önermiyorum.
tamamen yanılgı içerisindesin, ülkemiz de her ürün sorunsuz değil. ben 2. JD'yi alışımda sorunsuz kullanıyorum hala ve toplasan 3 sene kullandım. Adata'ya gelince 2 senedir kullanıyorum. Kingsyon Hyperx için söze gerek yok. Demek istediğim kulaktan dolma değil kullanarak yorum yapmak doğrudur. Kronik sorunlu olduğunu da düşünmüyorum.
Cuma alamam ama Ocak ayında en iyisi alayım ben.
İndirim'le alman en doğrusu 120G alma en az 240G al. Ayrıca almadan önce tekrar konu aç.

Windows 7 sevilmez mi, Windows 10'un 1607 versiyonunu kurarsan SSD'ye ihtiyaç duymazsın ama Windows 8.1 genel olarak daha iyi (ama Windows 10'un simge paketleri+ayarlar menüsü kat kat daha başarılı) (bence), İllaha en yüksek işletim sistemi kullanılmalı mantığı bana saçma geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı