Ryzen 3 1300X BF1 işlemci kullanımı 100'den inmiyor

İşletim sistemi
Windows 10
@komutann38, oynadığınız harita Empire's Edge işlemci katili haritalardan biri. Ayrıca MSI Afterburner üzerinde Enabled Unified GPU Usage kısmını aktif hale getirirseniz %0'dan %100'e zıplamış gibi gözüken AMD GPU'lardaki bugu düzeltebilirsiniz. Değerler bana normal geldi, RX460'tan o kadar tabii biraz ayarlarla oynayıp 60 FPS sabit elde etmek de mümkün ama işlemci bazı harita ve oyun modlarında problem çıkartabilir ayrıca tek kanal ve düşük hızda çalışan 8 GB bellek de buna bir etken.

Evet haklısınız, şimdi de vaux haritasında oynadım ve işlemci kullanımı düştü FPS de arttı. RAM hızı 3200MHz de ayarlı bu sefer telefonla kayıt ettim. Son çare işlemci yükselteceğim artık 1600 yeni çıkacak 2042 de 1300X gibi sorun çıkarır mı sizce?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekran kartımdan memnunum aslında zorlasam vaux da 70 FPS sabit alacak ama işlemciden dolayı bu kadar verebiliyor işte.
Sonunda çözdüm işlemci kullanımım hangi harita olursa olsun 80 civarı bazı haritalarda 70leri görüyorum ara sıra 90 üzerine çıkıyor ama 100 olmuyor hiç V-Sync açtım sabit 60 FPS şu an ne düşüş var ne de drop var mükemmel oldu şu an.

Comodo antivirüs kurdum tam tarama yaptım yarım saat falan tarama yaptı birkaç şey buldu ne olduğunu bilmiyorum tam bir de varlığından haberdar olmadığım web companion diye bir programı zararlı buldu temizledim hepsini mis gibi oldu PC de ufaktan hızlandı. Bu web companion denen şey de nereden geldi ne zaman yükledim hangi uygulamayla geldi hiç hatırlamıyorum ama sorunum düzeldi şu an.

Bahsettiğim uygulama bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…