Rampage RMP-600-80P 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu nasıl olurO paradan sıfır VX Plus harici ancak ikinci elden HV Pro, şanslı isek Pylon, A550BN vs bulunabilir.
Rampage RMP-600-80P 600W 80+ 12 CM Fanlı Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu nasıl olurO paradan sıfır VX Plus harici ancak ikinci elden HV Pro, şanslı isek Pylon, A550BN vs bulunabilir.
yaptıkları öneriler güzel ama ben sıfır taraftarıyım 2.el alınan ürünlere güvenim kalmıyoRampage almayın çok saçma olur o bütçeye @462488 ya da @Sir Benjamin hocam öneri yapsa daha iyi olur.
Evga 500 W2 500 W 80+ White Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bunu alıcam ozaman yapçak bişe yokRampage PSU'ya para vermektense ikinci el PSU almayı yeğlerim.
Evga 500 W2 500 W 80+ White Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bunu alacağım o zaman yapacak bir şey yok.
psu güzel lafım yokta ilerde psu değiştirmem gerekicek sistemi yükseltmeyi planlıyorum 6 7 ay sonraBu PSU bence güzel niye yapacak başka bir şey yok dediniz.
PSU güzel lafım yokta ileride PSU değiştirmem gerekecek sistemi yükseltmeyi planlıyorum 6 7 ay sonra.
teşekkürler evgayı satın aldım tek korkum islemci 4 pin kablosu yeticekmi diye500-600 TL seviyesinde sıfır olarak VX+ 500 ve W2 500 var. İkisi de üzmez. Zaten uzun süre kullanmayacağın için sorun yok, güle güle kullan şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.