Ryzen 3 1300X Sistem Toplama

RowRinnnn

Hectopat
Arkadaşlar topladığım bilgisayarda çoğunlukla oyun oynayacağım. Biraz bütçemi aşarak topladım. 100 TL ekle şunu al yerine bundan kısabilirsin diyebileceğiniz bir şey var mı? Yoksa da sistem iyi mi? Başka bir parça gerekli mi? Bir de SSD'nin bana ne gibi katkıları olur?
Şimdiden soruları cevaplayan herkese çok teşekkürler.

Screenshot_2018-05-02-00-58-00-074.jpeg
Screenshot_2018-05-02-00-58-25-580.jpeg
Screenshot_2018-05-02-00-58-51-024.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssd pc'nin hızlı açılmasına ve ssd ye kurduğun program ve oyunların hızlı açılmasını sağlar. Sistem güzel olmuş ama PSU yerine thermaltake tr2 500w 80plus bir PSU al.

Psu olarak High Power 600w 85+ bronze kullanabilirsin ortalama 270-280.TL
Ayrıca o ekran kartını bende aldım ama çok oyun odaklı bir ekran kartı değil sonradan gidip Msi gtx 1050 Ti Gaming X ile değiştirdim. Yada Asus geforce gtx 1050 ti rog strix oc gaming tercih edersen daha performanslı olur oyunlarda.

Bütçeyi arttıramıyorsanız ssd ya da harddisk arasında bir tercih yapıp birini iptal edin. Anakartı b350 çipsetli alın ve psu kaliteli bir marka olsun everest falan uzak durun.. (Anakartta msi dan uzak durun. b350 platformunda genelde en ucuz onlar olduğu için gözünüze ilk çarpanda o olacaktır diye düşünüyorum)

Bu arada 1050 ti'de çok fark edeceğini düşünmüyorum palit ve galax tercih edilebilir.
Kasada aynı fiyata Dark n10 modelinide inceleyebilirsin toplam 5 adet fan var. (2 kademe fan hız ayarı, + fanlar 12 cm. Xıgmatek i bilemiyorum.)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı