Ryzen 3 1300X sistem toplama

mg4105

Hectopat
Selamın Aleyküm aklımdaki sistem resimde görüldüğü gibi. Sistem toplamada hiçbir bilgim yok. Sizden düzeltmem gereken yerleri ve 1060/480/580 ekran kartları arasında fiyatına göre en uygun olabilecek bir sistem tavsiyesinde bulunmanızı istiyorum. Monitör olabilir veya olmayabilir sadece uygun olsun yeter şimdiden teşekkürler dostlar.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nanokatalog ürünlerin bazılarını hatta belki çoğunu yurtdışından getirip teslim ediyor. Türkiye garantili şekilde mi teslim ediyor bilmiyorum. Çoğu zaman 1 aya kadar teslimat gecikebiliyor. Ne idüğünü bilmediğim bir mağaza. Sanırım ucuzluğu cezbediyor.

Sinerji, Teknobiyotik ya da Webdenal gibi mağazalara yönelebilirsin.

Topladığın sistemde herhangi bir uyumsuzluk yok. Sadece öneri olarak şunları diyebilirim: Belleği daha yüksek frekanslı seç ve eğer fiyat farkı çok değil ise 1300X yerine 1400 veya 1500X tercih edebilirsin, hatta etmelisin.

Nanokatalog ürünlerin bazılarını hatta belki çoğunu yurtdışından getirip teslim ediyor. Türkiye garantili şekilde mi teslim ediyor bilmiyorum. Çoğu zaman 1 aya kadar teslimat gecikebiliyor. Ne idüğünü bilmediğim bir mağaza. Sanırım ucuzluğu cezbediyor.

Sinerji, Teknobiyotik ya da Webdenal gibi mağazalara yönelebilirsin.

Topladığın sistemde herhangi bir uyumsuzluk yok. Sadece öneri olarak şunları diyebilirim: Belleği daha yüksek frekanslı seç ve eğer fiyat farkı çok değil ise 1300X yerine 1400 veya 1500X tercih edebilirsin, hatta etmelisin.
Yardımınız için Teşekkür ederim yalnız fiyat düşündüğüm gibi olmadı düşmek yerine arttı ama anladığım kadarı ile işlemci ve rem bi tık altında kalıyor yakın zamanda dlar kuru daha bir artış göstermeden almam gerek ve söylediğiniz siteler nanokataloğa göre bir tık pahalı ama daha kaliteli ve güvenilir diyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı