Ryzen 3 1300X ve RX 580 FPS düşme problemi

Diğer oyunlarda da sorun aynı şekilde.
Tamam dediğimi yap. Bende RX 570 var bende çok sıkıntı çektim kasması imkansız darboğaz imkansız ama takılıyordu oyunlar. Ve bu yöntemle çözdüm sıkıntımı.

AMD işlemcilerin çok ayarı var kardeşim stabil çalışabilmesi için BİOS üzerinden epey oynamalar yapılıyor bi araştır derim hele anlamayan insanlar için çok sıkıntılı olabiliyor adam sistem topluyor hakkını vermiyor ama bilmiyor intel biraz daha bu konuda stabil tak RX580 ekran kartını 1050Tİ'yi İ3 8100 işlemciye senden yapmanı isteyeceği tek ayar RAM frekansını arttırırsın sadece en ufakta darboğaz olmuyor sistemde bana dediler alırken işlemci gerektiren oyunlarda darboğaz yaşatır falan diye alakası yok başabaş kurtarıyor senin işlemcinde yabana atılacak gibi değil inanki sadece biraz yoracak muhtemelen o bir gerçek benimde eski sistemim AMD idi az sıkıntısını çekmedim bilgisi olan insanlar için iyi seçim ama bilgisayar konusunda çok bilgisi olmayan insanlara ben hem intel öneriyorum sürekli format atan birisi olarak.

Anakarttan Dual Monitor Etkinleştir ve de Çıkış birimini pcı yap

Kesinlikle darboğaz yapacak bir sistem değil.
Dual Graphics ve PCI demiştiniz, şimdi deniyorum bakalım sonuçlar nasıl olacak
Şimdi BIOS'tayım. Peripherals kısmında Initial Display Output gibi bir yer var ve PCIe 1 Slot yazıyor ve değiştirilmiyor. Başka bir ayar da yok. Ne yapmalıyım?
İnternette araştırdığım kadarıyla işlemcim Ryzen 3 1300x integrated graphics desteklemiyormuş. BIOS'ta da bulamadığıma göre demek ki böyle bir ayar yok. Başka çözümü olan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…