Diğer oyunlarda da sorun aynı şekilde.PUBG optimizasyon özürlü bir oyun ve ULTRA ayar diyorsun.
Bios'tan ayarlamalarını yap Dual Graphics etkinleştir görüntü çıkışı PEG yap bakalım nasıl performans verecek ?
Diğer oyunlarda da sorun aynı şekilde.PUBG optimizasyon özürlü bir oyun ve ULTRA ayar diyorsun.
Bios'tan ayarlamalarını yap Dual Graphics etkinleştir görüntü çıkışı PEG yap bakalım nasıl performans verecek ?
Tamam dediğimi yap. Bende RX 570 var bende çok sıkıntı çektim kasması imkansız darboğaz imkansız ama takılıyordu oyunlar. Ve bu yöntemle çözdüm sıkıntımı.Diğer oyunlarda da sorun aynı şekilde.
Bana önerdiğin nedir?Tamam dediğimi yap. Bende RX 570 var bende çok sıkıntı çektim kasması imkansız darboğaz imkansız ama takılıyordu oyunlar. Ve bu yöntemle çözdüm sıkıntımı.
O anakartın tam bios yapısını bilmiyorum. O yüzden bir kurcala Dual Graphics bölümünü bulup etkinleştir. Genelde İntegrated Graphics bölümünde oluyor.Bana önerdiğin nedir?
O anakartın tam bios yapısını bilmiyorum. O yüzden bir kurcala Dual Graphics bölümünü bulup etkinleştir. Genelde İntegrated Graphics bölümünde oluyor.
Dual Graphics ve PCI demiştiniz, şimdi deniyorum bakalım sonuçlar nasıl olacakAnakarttan Dual Monitor Etkinleştir ve de Çıkış birimini pcı yap
Kesinlikle darboğaz yapacak bir sistem değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.