Ryzen 3 1300X Wraith Sıcaklık Sorunu

Kezib

Hectopat
Herkese merhaba Ryzen 3 1300X kullanıyorum 3 ay sonra Ryzen 5 3600X'e geçeceğim o yüzden Wraith Prism'den Wraith Max'a geçeceğim fakat PC'de sorun var Ryzen 3 1300X ile Wraith Prism soğutucu ile 76 derece gördüm CS:GO ne yapabilirim streched 4:3 en düşük ayarlar daha iyi oynamak için böyle oynamak için böyle oynuyorum çözünürlüğü bayağı yükselttim hiçbir şey değişmedi amacım çözünürlülük ne kadar düşerse oyun o kadar işlemciye odaklanacağını biliyorum o yüzden yükseltirsem belki düşürebilirim sıcaklığı dedim ama olmadı bu arada sistemde hiçbir şekilde OC yok ve bu 2 gün önce yoktu GTA 5'te bile 55 derecede oynuyorum ve işlemci kullanımıda %99 oluyor ama işlemci ekran kartını besleyebilecek bir işlemci ne yapabilirim şöyle diyecekler varsa eğer 1024X768'de oynuyorsun ekran kartın 1080P darboğaz var diceyekler için 2 gün önce aynı ayarlarda böyle bir şey yoktu sistemim aşağıda.

GTX 1050 Ti 4 GB O.C Edition.
Ryzen 3 1300X.
Gigabyte GA-AB350M-DS2.
HyperX Predator 8 GB 3000MHz RAM.
Rampage 500W +80 RMP-500- 80P modeli.
1TB 7200RPM HDD.
3 Tane kasa fanı var.

Bir de kasayı camı açık masada kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı