Çözüldü Ryzen 3 2200G Gigabyte B550M-K AM4 anakart ile çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ferov

Hectopat
Merhaba, merak ettiğim şey Ryzen 3 2200G işlemciyi Gigabyte B550M-K AM4 anakart ile çalışır mı?

Chat GPT nin cevabı doğru mu?
111777.JPG

Son düzenleme:
Çözüm
Aynı şekilde MSI'ın destek listesinde belirtmediği bazı CPU'ları (bkz. R5 1500X, R3 2200G) B550 modelleriyle çalıştırmayı başarmış forumdaki bazı insanlar ancak Gigabyte öyle bir güzellik yapmış mıdır bilemeyeceğim.

Bu arkadaş F1 sürümdeki BIOS ile Gigabyte'ın farklı bir B550 modelinde çalıştırmış mesela, elinde iki parça da bulunuyorsa sen de deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii elindeki anakartın ilk revizyon olması da önemli, ikinci revizyonda aynı sürüm bulunmuyor ancak onda da denemekten zarar gelmez.
Teşekkürler. Sonuçta 2 side AM4 olduğu için mantıken destekler diye düşünüyordum. En azından düşünmek istiyordum ama olmadı. Yardımınız için teşekkürler.

Aynı şekilde MSI'ın destek listesinde belirtmediği bazı CPU'ları (bkz. R5 1500X, R3 2200G) B550 modelleriyle çalıştırmayı başarmış forumdaki bazı insanlar ancak Gigabyte öyle bir güzellik yapmış mıdır bilemeyeceğim.

Bu arkadaş F1 sürümdeki BIOS ile Gigabyte'ın farklı bir B550 modelinde çalıştırmış mesela, elinde iki parça da bulunuyorsa sen de deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tabii elindeki anakartın ilk revizyon olması da önemli, ikinci revizyonda aynı sürüm bulunmuyor ancak onda da denemekten zarar gelmez.

Çözüm

Anladım. Evet bende farklı cevaplarla karşılaştım bazıları çalıştığını bazıları çalışmadığını söylüyor. Hatta Chat GPT bile farklı cevaplar veriyor. İşlemcim mevcut ama anakartı satın almak istiyorum bu nedenle kesin bilgi olmadan maalesef satın alamaycağım.

asder.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı