Ryzen 3 2200G GTX 1050 Ti sistem toplama

GasTeRFaiL

Decapat
Herkese merhaba. Sistem toplamak istiyorum, aklımda olan parçalar bunlar:

ASUS PRIME B350M-A AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 (Anakart)
AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W (İşlemci)
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V (Tek Modül RAM)
COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W AKTİF PFC 120MM FANLI (güç kaynağı)
MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 (Ekran Kartı)

Parçalar için değerlendirme yapabilir misiniz?

Parçalar gayet güzel seçilmiş. Fiyatı nedir toplam? 3400'ü geçmiyorsa veya az bir farkla geçiyorsa alınabilir.
Ha bir de Ram'leri 2x4 şeklinde alın bence. Zaten seçtiğiniz anakart 4 Ram slotlu. Hem İlerde yükseltme yaparken sıkıntı yaşatmaz hem de Dual Channel'dan hep yararlanırsınız.

Adsız.png

Ekran kartı: GALAXY GeForce GTX 1050 Ti EXOC Beyaz 4GB GDDR5 Ekran Kartı 50IQH8DVP1WK - Nanokatalog
Seçtiğiniz ekran kartı ve bu ekran kartı arasında soğutma ve görünüş dşında hiçbir fark yok. Boş yere para vermeyin.

Son düzenleme:
Parçalar gayet güzel seçilmiş. Fiyatı nedir toplam? 3400'ü geçmiyorsa veya az bir farkla geçiyorsa alınabilir.
Ha bir de Ram'leri 2x4 şeklinde alın bence. Zaten seçtiğiniz anakart 4 Ram slotlu. Hem İlerde yükseltme yaparken sıkıntı yaşatmaz hem de Dual Channel'dan hep yararlanırsınız.
Malesef geçiyor. Zaten ben de fiyatların biraz düşmesini bekliyorum. Teşekkür ederim yorumun için.

Eki Görüntüle 323902
Ekran kartı: GALAXY GeForce GTX 1050 Ti EXOC Beyaz 4GB GDDR5 Ekran Kartı 50IQH8DVP1WK - Nanokatalog
Seçtiğiniz ekran kartı ve bu ekran kartı arasında soğutma ve görünüş açısından hiçbir fark yok. Boş yere para vermeyin.
Uyguna bulmuş olabilir.
Malesef geçiyor. Zaten ben de fiyatların biraz düşmesini bekliyorum. Teşekkür ederim yorumun için.
Ne kadar toplam? Eğer düşürmek isterseniz @200749 ın önderiği ekran kartını alın.

Vatan'da tüm parçalar yok ve aynı şekilde fiyatlar daha fazla, o yüzden tek bir site ile bağımlı kalmamanızı öneririm.
Eki Görüntüle 323902
Seçtiğiniz ekran kartı ve bu ekran kartı arasında soğutma ve görünüş dşında hiçbir fark yok. Boş yere para vermeyin.
İşlemciyi 1300x ile değiştirip ekran kartını b350m yapsak (fiyat düşürmesi için) daha iyi olmaz mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı