Sağlamoyun.com yasal mı?

Sağlam oyundan RDR1 aldım, Steam hesabı verdiler bu yasal ve güvenilir mi?

Paylaşımlı hesap fakat 2 ihtimal var.
1. ihtimal yasal olan kendisi RDR2 eskiden veya indirimli bir şekiilde almış ve paylaşımlı olarak satmış olabilir.
2. ihtimal yasal olmayan oda şudur hesabı çalmıştır ve kendi üstüne alıp paylaşımlı olarak satabilirler benim tanıdığım bazı mağazalar böyle yapıyor İtemsatış üzerinden.

@babaproli Steam hesaplarının satılması, kiralanması veya başka birine devredilmesi kullanım politikalarına aykırıdır ve tespit edildiği takdirde hesabın kalıcı olarak banlanmasıyla sonuçlanır. Yasal değilden kastım bu. Bunun için kimse hukuki olarak ceza almaz tabii ki. Ayrıca baktığın zaman korsanlığa da giriyor.

Son düzenleme:
@babaproli Steam hesaplarının satılması, kiralanması veya başka birine devredilmesi kullanım politikalarına aykırıdır ve tespit edildiği takdirde hesabın kalıcı olarak banlanmasıyla sonuçlanır. Yasal değilden kastım bu. Bunun için kimse hukuki olarak ceza almaz tabii ki. Ayrıca baktığın zaman korsanlığa da giriyor.

Korsanlığa girmiyor hesabın sahibi ana hesaptan paylaşım ile başka bir hesaba oyunu paylaşıyor ve o hesabı satıyor böylelikle birden fazla hesapta oyun varmış gibi oynanılıyor fakat Online oynanmıyor bu da korsanlığa girmez.

Korsanlığa girmiyor hesabın sahibi ana hesaptan paylaşım ile başka bir hesaba oyunu paylaşıyor ve o hesabı satıyor böylelikle birden fazla hesapta oyun varmış gibi oynanılıyor fakat Online oynanmıyor bu da korsanlığa girmez.
Normal şartlarda para alması gereken oyun geliştiricisiyken bu yöntemle satan kişi para kazanıyor. Offline olması bir bahane değil, offline oyunlar bedava mı sanki? Mesela 10 dolar olan bir oyun düşün. Normal şartlarda 5 kişi bu oyunu oynamak için 50 dolar vermeli ve oyun geliştiricisi 50 dolar kazanmalı. Ama bu sefer sadece 10 dolar kazanıyor. Biraz gri alanda kalıyor. Her neyse, bunun konusu burası değil zaten. Konuyu dağıtmayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı