Anladım. Peki farklı bir markanın sertifikasız düz 400W PSU alsam. 2200G nin GPU' su için ve 5 tane LED fan ve 30 cm şerit LED için yeterli olur mu?High Power 400W 80+ alabilirsin.
Anladım. Peki farklı bir markanın sertifikasız düz 400W PSU alsam. 2200G nin GPU' su için ve 5 tane LED fan ve 30 cm şerit LED için yeterli olur mu?High Power 400W 80+ alabilirsin.
Sertifikasız almayın.Anladım. Peki farklı bir markanın sertifikasız düz 400W PSU alsam. 2200G nin GPU' su için ve 5 tane LED fan ve 30 cm şerit LED için yeterli olur mu?
Teşekkür ederim hocam evet uyuyor tam sınırda aslında. Düşüneceğim bunu.Bütçenizi belirtmenizi istedim ancak belirtmediniz. Bütçenize uyarsa bu sisteme bunu öneririm.
Teşekkür ederim hocam evet uyuyor tam sınırda aslında. Düşüneceğim bunu.
Peki bir şey daha soracağım her PSU her kasaya uyar mı montaj olarak? Küçük büyük gelmemesi için neye dikkat etmeliyim? Her baktığım PSU ATX formunda böylelikle ATX kasa alsam olur yani zaten ATX kasa alacağım da.
Harika. Çok çok teşekkür ediyorum.PSU ölçüleri genellikle standarttır. Her türlü kasaya olur. Mining için üretilmiş PSU'lar biraz daha uzun oluyorlar. Onun dışında farklı boyutlarda PSU ile karşılaşmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.