Darrcolt Kilopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #1 Bu benim BIOS arayüzüm son sürüm güncel durumda. Bu ise Youtube'dan baktığım. BIOS'u arayüzümüz farklı ben kendi arayüzüme göre nasıl overclock yaparım kaynak bulamadım. Ryzen Master denedim stres testine soktuğumda 3.5'di yine. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2019
Bu benim BIOS arayüzüm son sürüm güncel durumda. Bu ise Youtube'dan baktığım. BIOS'u arayüzümüz farklı ben kendi arayüzüme göre nasıl overclock yaparım kaynak bulamadım. Ryzen Master denedim stres testine soktuğumda 3.5'di yine.
muhammedd Megapat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 341 Makaleler 3 Çözümler 1 27 Mayıs 2019 #2 Ryzen Master üzerinden overclock yapmak sağlıklı değil. BIOS üzerinden yapılması gerekiyor. AMD Ryzen 3 2200G Overclock Sonrası Değerler - Technopat Sosyal Benim dün açtığım konu üzerinden fikir edinebilirsin.
Ryzen Master üzerinden overclock yapmak sağlıklı değil. BIOS üzerinden yapılması gerekiyor. AMD Ryzen 3 2200G Overclock Sonrası Değerler - Technopat Sosyal Benim dün açtığım konu üzerinden fikir edinebilirsin.
Darrcolt Kilopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #3 muhammedd dedi: Ryzen Master üzerinden overclock yapmak sağlıklı değil. BIOS üzerinden yapılması gerekiyor. AMD Ryzen 3 2200G Overclock Sonrası Değerler - Technopat Sosyal Benim dün açtığım konu üzerinden fikir edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben APU kullanmıyorum 3.5 sabit kalıyo hep her yolu denedim bi el at bios arayüzüm farklı. muhammedd dedi: Ryzen Master üzerinden overclock yapmak sağlıklı değil. BIOS üzerinden yapılması gerekiyor. AMD Ryzen 3 2200G Overclock Sonrası Değerler - Technopat Sosyal Benim dün açtığım konu üzerinden fikir edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... CPU Ratio Değeri gözükmüyor bende. Son düzenleme: 27 Mayıs 2019
muhammedd dedi: Ryzen Master üzerinden overclock yapmak sağlıklı değil. BIOS üzerinden yapılması gerekiyor. AMD Ryzen 3 2200G Overclock Sonrası Değerler - Technopat Sosyal Benim dün açtığım konu üzerinden fikir edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben APU kullanmıyorum 3.5 sabit kalıyo hep her yolu denedim bi el at bios arayüzüm farklı. muhammedd dedi: Ryzen Master üzerinden overclock yapmak sağlıklı değil. BIOS üzerinden yapılması gerekiyor. AMD Ryzen 3 2200G Overclock Sonrası Değerler - Technopat Sosyal Benim dün açtığım konu üzerinden fikir edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... CPU Ratio Değeri gözükmüyor bende.