Ryzen 3 2200G RX 570 Sistem Toplama

Niqreuz

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhabalar sizce düzgün mü sistem sıkıntısız kullanabilir miyim?
İşlemciyi 5 de yapabilirim sanırım yapmasam bile iyi midir?
Bu sistem bu parayı hak ediyor mu?
Tavsiye ve önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden.

pci.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Anakartı B350 seçmişsiniz o yüzden BIOS güncellemesi yapmanız gerek.
2. APU işlemci alırsanız RAM'i 1x8 GB değil de, 2x4 GB almaya bakın.
3. Güç kaynağı sanırım kronik sorunluydu ama bu konuda emin değilim, yanlış yönlendirmek istemem.

Farklı sitelerden toplayabilir misiniz? Sizin için toplayabilirim. Ve hayır Armor almayın ısınma problemi ile karşılaşırsınız.

1. Anakartı B350 seçmişsiniz o yüzden BIOS güncellemesi yapmanız gerek.
2. APU işlemci alırsanız RAM'i 1x8 GB değil de, 2x4 GB almaya bakın.
3. Güç kaynağı sanırım kronik sorunluydu ama bu konuda emin değilim, yanlış yönlendirmek istemem.

Farklı sitelerden toplayabilir misiniz? Sizin için toplayabilirim. Ve hayır Armor almayın ısınma problemi ile karşılaşırsınız.
çok mutlu olurum 3 gündür beynim yandı kararsız kalıyorum sürekli araştırdığımı da unutur oldum yardımınızı bekliyorum yarın kardeşime süpriz yapmak istiyorum :) teşekkürler şimdiden

bide vatandan toplama şansımız nasıl olur en azından elimin altında olan bir yer çok fazla güvenim yok siteden getirttirmeye
Tam bu sırada yazıyordum ki cevap geldi :) şimdi bütçe açısından kesin bir nakit söyleyemiyorum site üzerinden almaya pek gönlüm yok ama mecbur kalırsam da almak zorundayım.
Vatan dan toplamak içimi rahatlatabilir en azından elimin altında olan bir yer.
Sizce nasıl olur vatandan toplamak ?
Eğer olursa çok iyi olur bazı parçalar stokta gözükmüyor ama bulunduğum yerde şubesinde mevcut.
Ram tek 8 olursa iyi olur ileride bir adet daha alıp koymak istiyorum yanına
Eğer olmazsa 4x2 yi satarım 8x2 alabilirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı