- Makaleler
- 1
RDR2 RAM kullanmayan bir oyun. Arkada discord açıyorum, hatta yayın yapıyorum discord üzerinden. Ona rağmen FPS etki ettiğini göremedim.Kesinlikle şart.
RDR2 RAM kullanmayan bir oyun. Arkada discord açıyorum, hatta yayın yapıyorum discord üzerinden. Ona rağmen FPS etki ettiğini göremedim.Kesinlikle şart.
MSI Afterburner değerlerine baktınız mı hocam? Hikaye modunda 10 GB RAM'i geçtiğine defalarca şahit oldum. Online modunu da oynadım fakat Afterburner açık değildi. Test edip bildirebilirim.RDR2 RAM kullanmayan bir oyun. Arkada discord açıyorum, hatta yayın yapıyorum discord üzerinden. Ona rağmen FPS etki ettiğini göremedim.
Radeon'un kendi programı ile test ettim. FPS sorunu ve drop sorunu ile karşılaşmadım. Sadece Valentine'a girerken 5-10 saniye FPS düşüyor, o kadar. Discord üzerinden canlı yayın yapmama rağmen sorun yaşamadım ben. Hatta video testlerinde bile sadece 7.1 GB RAM kullandığını gördüm bu oyunun. Bu oyuna 8 GB yetiyor. Tabii dual channel olursa daha iyi olur.MSI Afterburner değerlerine baktınız mı hocam? Hikaye modunda 10 GB RAM'i geçtiğine defalarca şahit oldum. Online modunu da oynadım fakat Afterburner açık değildi. Test edip bildirebilirim.
Dostum; paran varsa yükselt, faydası olur. Sistem rahat eder ama param yok diyorsan zorlamana gerek yok. Sonra alıp eklersin.
RDR 2'de 2*8 RAM ile ciddi FPS farkı olmuyor. Neredeyse aynı FPS değerini alıyorsun. Eğer yayın açıyorum ve drop yiyorum dersen alınabilir ancak sorun yaşamıyorsan almana gerek yok. Şu an 8GB ram ile aynı oyunları oynayıp yayın açıyorum ve bir sorun yaşamıyorum.GTA 5, RDR 2 ve bu oyunların Online versiyonları.
Vereceğin yaklaşık 300TL seni zora sokacaksa almana gerek yok. Sonra eklersin.Bursumdan arta kalan parayla alacaktım ancak iki arada bir derede kaldım. Öneriniz için teşekkür ederim.
Günümüz oyunlarını oynayacaksanız bence 2*8'den 16gb ram kullanın.Şu an günümüz oyunlarında 8gb az kalıyor veya minimum değer.Dostlar selam, Ryzen 3 2200G işlemci, RX 570 ekran kartı ve 8 GB RAM'e sahibim. Sorum şu şekilde, sık oyun oynayan birisi değilim(okul şartlarından dolayı) RAM'imi 2x8GB şeklinde yapmak istiyorum fakat bu elzem midir? Yani ben RAM'leri yaz ayında da alsam olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.