Ryzen 3 2200G Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Böyle bir sistem toplayıp, böyle bir işlemci kullanman garip açıkçası. Bana Max bütçeni söylesen sana ekran kartı önerebilirim ama benim önerebileceğim rx580. Ama o işlemciyle hiçbirşey yapamazsın, gta bile oynayamazsın, sık sık darboğaz yapar.Hiç boşuna uğraşma Ryzen 5 1600x veya Ryzen 5 2600 işlemci al, yanınada Sapphire Nitro Rx580 4gb al ömürlük pc olsun sana. Bu sisteme ancak bu yakışır.

Çoğu yerde bana söylenilenlere göre işlemciyi bu kadar gömen bi sizsiniz yorumunuz için teşekkür ederim.

AMD kartlarda Sapphire Nitro+ modelini tercih edebilirsin. RX 570 için 4GB, RX 580 için 8GB model alman daha iyi olur çünkü RX 570, 8GB veri işleyebilecek kadar güçlü bir kart değil.

GTX 1050 konusunda ise herhangi bir markayı alabilirsin. Grafik işlemciyi Nvidia üretiyor. Bu markalar sadece hız aşırtmayla bir tık performans artışı sağlayıp soğutucu takıyor.

RX 570 ile PUBG orta ayarlarda rahatlıkla oynarsın.

MSI GeForce GTX1050 Ti gaming x 4GB OC ekran kartı vatanda 1400 küsür TL sizce saphire RX570 nitro 4GB ile karşılaştırıldığında fiyat performans açısından hangisini tercih etmeliyim. Darboğaz problemiyle karşılaşmak istemediğim için RX580’den vazgeçtim.

Çoğu yerde bana söylenilenlere göre işlemciyi bu kadar gömen bi sizsiniz yorumunuz için teşekkür ederim.
Arkadaşın işlemciyi gömmesinin bana kalırsa nedeni şu önerilen ya da almayı düşündüğünüz ekran kartına göre düşük kalır örneğin rx580 gibi bir kart için ufak kalabilir

Bütçeniz yetmiyorsa rx570 ekran kartına da düşebilirsiniz, ama o işlemciyi kesinlikle tavsiye etmiyorum darboğaz yapıyor.İnternet videolarında genelde ucuz PC toplama videolarında kullanılır bu işlemci fakat adam keyfinden koymuyor bunu. Sana diyor ki topladığım pc linki aşağıda almak isteyen alsın. Fiyatına bakıyorsun, atıyorum 4000 TL dimi, sen bu sistemi kendin topladığın da 2800-3000 arası çok rahat toplayabiliyorsun.Sistem toplayıp işlemciden kısıp bunun üzerinden çok çok fazla para kazanıyorlar. Şuan bile bu işlemci yüksek ekran kartları ile darboğaz yapıyor. 5 sene sonra ekran kartını değiştirmek istersen işlemcini de değiştirmen gerekecek. 2 Sene sonra yeni oyunlar gelecek, ekran kartı kaldıracak, işlemci kaldırmayacak. Size tavsiyem bugün ü düşünmeyin. Sistem geleceğe dönük, önü upgrade'ye açık bir sistem olmalı. Ryzen 3 2200 işlemci en fazla 1050 ti Ekran kartın'ı besler fazlası yok. Paranıza yazık olmasın, keşke şu kadar daha verip şunu alsaydım demeyin sonra.

Bu gün başka sitelerde indirim var mı bilmiyorum ama örneğin bu kartta genel olarak sistem önerisi veren kişiler genellikle 1050ti ya da rx570 4gb öneriliyo
Rx 570 bu gün itopya da 4gb'lık versiyonu 850 tl ye satılıyo bir bakmanı öneririm.

MSI GeForce GTX1050 Ti gaming x 4GB OC ekran kartı vatanda 1400 küsür TL sizce saphire RX570 nitro 4GB ile karşılaştırıldığında fiyat performans açısından hangisini tercih etmeliyim. Darboğaz problemiyle karşılaşmak istemediğim için RX580’den vazgeçtim.
900 TL den (Sapphire Nitro Rx570 4gb) bulabilirsiniz.Benim önerim Asus tercih etmeniz. Hem 3 yıl garanti sunuyor, hem de diğer markalar a oranla daha iyi bir soğutma sağlıyor.Hepsiburada da 4 gün önce bir kaç saatliğine 1017 TL olmuştu. Şuan ki fiyatı 1600-1700 civarı. Olur da indirim yoksa tabi sapphire marka tercih ederim. Rx570 ve Rx580 güçlü ekran kartları. Ryzen 3 2200 için fazla ekran kartı bunlar. Dediğim gibi sisteminiz iyi bir sistem, Ryzen 1600x yada 2600 alın derim.

900 TL den (Sapphire Nitro Rx570 4gb) bulabilirsiniz.Benim önerim Asus tercih etmeniz. Hem 3 yıl garanti sunuyor, hem de diğer markalar a oranla daha iyi bir soğutma sağlıyor.Hepsiburada da 4 gün önce bir kaç saatliğine 1017 TL olmuştu. Şuan ki fiyatı 1600-1700 civarı. Olur da indirim yoksa tabi sapphire marka tercih ederim. Rx570 ve Rx580 güçlü ekran kartları. Ryzen 3 2200 için fazla ekran kartı bunlar. Dediğim gibi sisteminiz iyi bir sistem, Ryzen 1600x yada 2600 alın derim.

Anladığım kadarıyla 1050 ti önermiyorsunuz.

Sapphire nitro+ rx570 4gb hepsiburada da 950 küsür tl

Asus rx570 rog strix 4 gb ise vatanda 1500 küsür

500TL farka değecek bi performans sergiler mi ? Yoksa sapphire yeterli mi istediğim oyunlar için.

Anladığım kadarıyla 1050 ti önermiyorsunuz.

Sapphire nitro+ rx570 4gb hepsiburada da 950 küsür tl

Asus rx570 rog strix 4 gb ise vatanda 1500 küsür

500TL farka değecek bi performans sergiler mi ? Yoksa sapphire yeterli mi istediğim oyunlar için.
Tabiki de değmez. Strix önermiyorum çünkü çok pahalı. Maximum 1150 TL ye Asus expetidion Rx570 4gb önerebilirim, o da fps den dolayı değil tamamen soğutmasının iyi olması ve daha kaliteli malzeme kullanmasından dolayıdır. Ama çok fark yok söyleyim Sapphire Nitro Rx570 4gb ta işinizi görecektir. Ama dediğim gibi söylediğim 2 işlemci nin dışına çıkmanızı önermiyorum, fiyat performans olarak iyi işlemci bunlar. Sonra ileride yeni çıkacak oyunlarda sık sık darboğaz la karşılaşıp keşke demenizi istemem.

Tabiki de değmez. Strix önermiyorum çünkü çok pahalı. Maximum 1150 TL ye Asus expetidion Rx570 4gb önerebilirim, o da fps den dolayı değil tamamen soğutmasının iyi olması ve daha kaliteli malzeme kullanmasından dolayıdır. Ama çok fark yok söyleyim Sapphire Nitro Rx570 4gb ta işinizi görecektir. Ama dediğim gibi söylediğim 2 işlemci nin dışına çıkmanızı önermiyorum, fiyat performans olarak iyi işlemci bunlar. Sonra ileride yeni çıkacak oyunlarda sık sık darboğaz la karşılaşıp keşke demenizi istemem.

Anladım. Çok teşekkür ederim. İşlemci için bütçeyi esnetmeyi deneyeceğim. Peki söylediğiniz iki işlemci arasında yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 200TL fark var. Bu ikisinin arasında fiyat performans açısından hangisini tercih etmeliyim?

Böyle bir sistem toplayıp, böyle bir işlemci kullanman garip açıkçası. Bana Max bütçeni söylesen sana ekran kartı önerebilirim ama benim önerebileceğim rx580. Ama o işlemciyle hiçbirşey yapamazsın, gta bile oynayamazsın, sık sık darboğaz yapar.Hiç boşuna uğraşma Ryzen 5 1600x veya Ryzen 5 2600 işlemci al, yanınada Sapphire Nitro Rx580 4gb al ömürlük pc olsun sana. Bu sisteme ancak bu yakışır.
Boş konuşmuşsun. Bahsettiğin işlemciyi RX 570 ile kullanıyorum ve oyun performansından oldukça memnunum. Özellikle GTA 5'te hiç darboğaz sorunu yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı