Ryzen 3 2200G sistem nasıldır?

Bütçe
3000

LazZ17

Decapat
Katılım
21 Şubat 2019
Mesajlar
5
Herkese iyi akşamlar şimdiden. Şu an APU bir sistem topluyorum kendi araştırdığım kadarıyla, yine de tereddüt ediyorum. Konu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve paramı çöpe atmamak adına fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var.
  • ASUS TUF B450 PRO GAMING ATX anakart.
  • Ryzen 3 2200G 3.5 GHz socket AM4 dahili grafik işlemci.
  • G.Skill Ripjaws 2x8 16 GB 3000 MHz CL15 RAM.

Bu parçalarla herhangi bir darboğaz ya da benzeri sorunlar yaşar mıyım? Seçmiş olduğum parçalar ne denli performans verir? Bu sistemi özellikle CS:GO için topluyorum tabii ki de başlangıç olarak bu şekilde. Özellikle B450 PRO GAMING anakartı ileriye dönük önü açık olması için seçtim.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İyi akşamlar. Darboğaz olmaz çünkü sistemde harici ekran kartı yok. Anakart olarak attığım model daha iyidir. ASUS ile aynı fiyattalar zaten hatta daha ucuz. Diğer bileşenleri ve tam bütçeni yazarsan daha iyi önerilerde bulunabiliriz.
 
Mevcut olduğunu tahmin edebiliyoruz da önemli olan parçaların kalitesi. Sistemi gidip de kötü bir PSU'ya emanet etmek istemezsiniz veya SSD'siz bir sistem kurmak. O yüzden soruyoruz.

Haklısınız lakin şu an başka parça alabilecek bütçem maalesef yok o nedenle elimde olanla idare etmek durumundayım. Şayet bu sistem için 400W PSU yeterli olmazsa zaten kuramayacağım kaliteli bir PSU alana kadar bekleyeceğim. Yardımın için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

SSD yok galiba hiç olmazsa 120GB SSD alın Windows'u ona kurun.

Haklısınız lakin şu an başka parça alabilecek bütçem maalesef yok o nedenle elimde olanla idare etmek durumundayım şayet bu sistem için 400W PSU yeterli olmazsa zaten kuramayacağım kaliteli bir PSU alana kadar bekleyeceğim. Yardımın için çok teşekkür ederim ellerine sağlık.

SSD yok galiba hiç olmazsa 120GB SSD alın Windows'u ona kurun.

Maalesef başka bütçem yok şimdilik elimde olanla idare etmek zorundayım ama tabii ki de SSD konusunda çok haklısınız. Onu da almışken M.2 almak istiyorum bir daha para vermek istemem açıkçası.
 

Geri
Yukarı