Mr.Corleone
Hectopat
Merhabalar. Yakın zamanda sistem toplamak istiyorum, daha doğrusu bilgisayarımı upgrade edeceğim fakat en baba parçaları değiştirdiğim için toplama sözcüğünü kullanıyorum (anakart, işlemci, ekran kartı). Bu konuda aklıma takılan bazı şeyler var, yardımcı olursanız çok sevineceğim. Karışıklık çıkmasın diye sorularımı 1-2-3 diye yazacağım. Bu arada yorumları yaparken lütfen zamanımın çoğunu LoL oynamakla geçireceğimi unutmayın, belki arada sırada Rust'tur ve çıkarsa Bannerlord'dur falan.. 
1) Toplayacağım sistemde Ryzen R3 2200G kullanmayı düşünüyorum. İnternette bazı LoL testlerini göstermişler. Fakat açıklamaya ekran kartı koymamışlar. Bunun sebebi R3 2200G'nin içinde gömülü olan Vega 8 GPU olması mıdır? Çünkü o halde bile ekran kartsız 50-60 FPS'leri görmüşler, şaşırdım doğrusu. Eğer Vega 8 GPU ve benim ekran kartımın gücü birleşecek ise ekran kartını kısmayı düşünüyorum.
2) Saçma olacağının farkındayım fakat bu sistemle göreceğim FPS'leri tahmin edebilir misiniz?
3)Bunun yerine şunu koy, bu abartı bunun yerine bunu koy diyeceğiniz önerilere kesinlikle açığım, fakat nedenleriyle beraber yazarsanız sevinirim.
Toplayacağım sistemi sizlerle paylaşayım fakat link koymak istemedim, bu yüzden sadece model isimlerini koyacağım.
1) Toplayacağım sistemde Ryzen R3 2200G kullanmayı düşünüyorum. İnternette bazı LoL testlerini göstermişler. Fakat açıklamaya ekran kartı koymamışlar. Bunun sebebi R3 2200G'nin içinde gömülü olan Vega 8 GPU olması mıdır? Çünkü o halde bile ekran kartsız 50-60 FPS'leri görmüşler, şaşırdım doğrusu. Eğer Vega 8 GPU ve benim ekran kartımın gücü birleşecek ise ekran kartını kısmayı düşünüyorum.
2) Saçma olacağının farkındayım fakat bu sistemle göreceğim FPS'leri tahmin edebilir misiniz?
3)Bunun yerine şunu koy, bu abartı bunun yerine bunu koy diyeceğiniz önerilere kesinlikle açığım, fakat nedenleriyle beraber yazarsanız sevinirim.
Toplayacağım sistemi sizlerle paylaşayım fakat link koymak istemedim, bu yüzden sadece model isimlerini koyacağım.
- Anakart: MSI A320M PRO-VD/S AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz (OC) VGA DVI
- İşlemci: AMD Ryzen R3 2200G Soket AM4 3.5GHz 6MB
- Ekran kartı: MSI R7 250 OCV1 2GB GDDR3 128Bit DX12 AMD Radeon
- Bu arada 4GB RAM'im var.
Son düzenleyen: Moderatör: