Ryzen 3 2200G sistem toplama

ozgr_byk

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde gördüğünüz üzere böyle bir sistem düşünüyorum.
LoL, Knight ve FIFA 19 tarzı oyunlar oynayacağım sizce bu sistem istediğimi karşılar mı?
Sistemin fiyatı 2300 TL maksimum 2500'e çıkabilirim şu olursa daha mutlu olursun dediğiniz şeyleri merak ediyorum. Teşekkürler.

Screenshot_20190424-224322~2.png

Çözüm
Bios muhabbetini çoğu yerde gördüm bu işlemcilerde sıkıntısı oluyormuş sanırım o yüzden gerekirse defalarca söyleyeceğim teşekkür ederim cevabınız için.

Sebebi nedir acaba ?

Teşekkürler, fazla alana ihtiyacım yok aslında mantıklı.
Güç kaynağının sertifikası yok. Herhangi bir elektrik kesintisinde bütün sistemden olabilirsiniz.
Dark Force 500W kullanılmış, sertifikasız ucuz güç kaynağı. İyi değil.

İşlemciyi en az 2400g 4/8 almaya bak. 3-5 ay sonra ekran kartı taktığında 4/4 çekirdek işlemci yerlerde sürünür.

Hocam PSU kalitesiz ve sertifikası yok @Caner Uncu arkadaşımızın dediği gibi.

Hocam PSU kalitesiz ve sertifikası yok @Caner Uncu arkadaşımızın dediği gibi.
Tamamdır sizin önerdiğiniz güç kaynağını almaya çalışacağım. Teşekkürler vakit ayırdığınız için.
İşlemciyi en az 2400g 4/8 almaya bak. 3-5 ay sonra ekran kartı taktığında 4/4 çekirdek işlemci yerlerde sürünür.
Beni aşıyor sanki o 😁
  • Anakartı B450 Chipset'li bir anakart ile değiştirirseniz hem BIOS güncelleme derdiniz olmaz, hem de gerekirse işlemciye OC yapabilirsiniz.
  • Daha iyi bir kasa ve verimli bir güç kaynağı tercih edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 388492
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama
Bu arada bunu kaçırmışım @kifkaf ın dediği güç kaynağı ve istediğim parçalar muhtemelen böyle yapacağım. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı