Ryzen 3 2200G Sistem Toplama

alper_agaoglu61

Decapat
Öncelikle herkese şimdiden teşekkürler.
Ben şu an APU bir sistem topluyorum. Daha sonra bütçe artışında ekran kartı eklemeyi planlıyorum. Ekipmanları belirledim ancak birbirine uyumlu mudur, bir sorun çıkarır mı, bilmiyorum. Bu yüzden size danışmak istedim. Parçalar şunlar,
  • Kasa Power Boost vk-G3902S 600W 80+
  • Anakart (iki seçenek var, fiyat farkı 60 TL civarı, önerilerinizi bekliyorum)
  • Gigabyte B450M S2H 3200 MHz
  • MSI B450M PRO VDH Plus 3466 MHz
  • RAM Corsair CL 16 8 GB DDR 3000 MHz
  • CPU AMD Ryzen 3 2200G
  • HDD Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM
  • SSD Adata SU630 240 GB
Bu sistemde herhangi bir sorun çıkar mı? Önerileriniz ve düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri almadıysanız bütçe belirtin. Ekran kartını daha sonra alacaksanız su an alinabilecek en yüksek APU işlemciyi almaya çalışmak ileriye donukluk açısından mantikli hamle olur. Kisilabilecek, performansa etkisi olmayacak donanimlardan kismaktan cekinmemek gerekir.

Son düzenleme:
Dostum anakart olarak b450m HDV r4.0 almalısın çünkü ryzen 3. Nesil desteliyor ,ileride işlemci yükseltmek isteyebilirsin. Ssdyi ya da harddiski iptal ederek ryzen 5 2400g ye bütçe yetiyor mu onu da kontrol edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı